ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
a cudujes sa, ze nechudnes a radsej sa pchas euthyroxom.
P.S.: počas dňa nejem veľa, lebo ma nikto nekontroluje, ale večeru a druhú večeru musím mať, lebo je doma už mama:-(
včera:
R: káva s mliekom
D: jablko
Obed: jablko a hruška, káva s mliekom
Ol.: jablko
V: pečená ryba s horčicou a rožkom, mrkvovo-hruškový šalát
2.V:biely jogurt s vločkami a 3 Racio chlebíky
vcera
R.:biely jogurt s rozkom
D: jablka 3 ks
Obed: jogurt, vlocky, susene ovocie
Ol.: jablko, hruska, kava s mliekom
V: jogurt, rozok, vlocky
@.V: mrkvovojablkovy salat s orechami a 3 Racio chlebiky
a ryby sa majú aké jesť? napr. kúpim si tuniaka v konzerve, lenže mne je potom večer tak ťažko na žalúdok, alebo sardinky sú dobré na chudnutie? asi nie že?
Lukyjeff: áno, ja som to písala či sa z toho priberá alebo nie večer, viem, že na večeru by sa mali skôr bielkoviny, ale bojím sa, že z mäsa alebo vajec priberiem :( už neviem čo so sebou:(
iwus93: keď ideš spať 22 00 môžeš kľudne jesť aj o 19 30. Ale určite nie niečo ľahké ako ovocie. (tuším si v nejakej téme písala či môžeš ovocie poobede z hľadiska pribratia - neviem či si to fakt ty ak nie sorry) Na večer riadnu bielkovinu ako vajce, cottage, rybu, kuracinu, tvaroh, acidko ... so zeleninou a môžeš trochu rastlinného tuku, podľa toho koľko tukov príjmeš za deň
raňajky-tak bud ovsené vločky s mliekom a škoricou, alebo ovocie (banán, jablko), málokedy chlieb alebo rožky
desiata-ovocie, alebo ked mám chuť tak sladkosť nejakú (napr. musli tyčinka)
obed-školský, neviem si moc vyberať, bud sladké alebo nejaké mäso, jem len kuracinu, bravčovinu nemusím ani hovädzinu..obed jem len polovičnú porciu, polievky málokedy v škole a doma zjem čo je navarené ale tiež polovicu
olovrant-ak sa to dá nazvať olovrant, tak bud jogurt alebo rožok grahamový alebo biely so šunkou a syrom alebo sucháre so syrom, šunkou, pridávam aj zeleninku napr. rajčinu, v poslednej dobe mi zachutila kápia, alebo si dám nejaké ovocie
večera-to čo olovrant, ale väčšinou je to jogurt
no a ked mamina napečie nejaký koláč tak koniec :( zjem tak v priebehu dňa 4 koláče a potom si to vyčítam a idem cvičiť
mám sa čo ešte učiť :(
stravu urcite neobmedzuj, lebo skoncis ako ja- metabolizmus uplne v keli.
a co tak jedavas? skus napisat taky priemerny jedalnicek, ved sme v takej teme:)
ved práve to je to, človek dostane záchvat zravosti a potom si to vyčíta, ja sa bojím aj jesť 5x denne, som rozmýšlala či neobmedzím stravu, ked už nechudnem :( ale že vraj sa to nedoporučuje