Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

Futuristka

Táákže ako pokračuje moje priberanie? Pribrala som 1kg..niesom z toho nadšená ale viem že je to nevyhnutné a moj dnešný jedálniček?
R- praženica z 2vajec a čierny chlieb
svačina- jogurt
O- ryba na masle a pár zemiakov
Olovrant- káva bez cukru s marhuľovým koláčom
V- bude zrejme cottage s čiernym chlebom

ladyinred

LadyOpium, chápem Ťa, aj ja keď sa nevážim sa cítim lepšie, lebo keď vidím to číslo na váhe a nedajbože je čo i len o sto gramov vyššie, tak ma ide trafiť šľak...
Ja sa dnes musím pekne stravovať, lebo je sviatok a všetci sú doma, tak na raňajky som mala grahamový rožok s brokolicovou nátierkou a hrušku, na desiatu som si dala len pol malého jablka a kávu 2v1 (ja som od tejto kávy asi fakt závislá, cez týždeň ňou nahrádzam aj normálne jedlo...), obed bola ryža so semienkami-tekvicovými a slnečnicovými a hruškový kompót tri kusy, na olovrant budem mať broskynkovú výživu a kávu, na večeru tekvicvú kocku s bielym jogurtom a orechami a na druhú večeru jablká...

LadyOpium

ludia ja som včera jedla ráno cornflakes, potom rožok malý,obed 2kusky koláča potom pomaranč a potom 2kusky koláča netuším kolko mám kílale som odhodlaná vyliečiť sa lenže váha mi robí problém furt sa vidímtučná ke&´d sa nevážim je mi dobre

ladyinred

dnes:
R: káva 2v1
D: cappuccino amaretto
Obed: hruška
Ol.: káva 2v1
V: tekvicová kocka s brokolicovou nátierkou, biely jogurt s orechami
2.V: jablko a pomaranč

ladyinred

no tak Ti, Zuzi1911 silno držím palce, aby si sa z toho vyhrabala :-)
Môj jedálnik dnes:
R: graham. pečivo s maslo, syrom a kuracou šunkou (3 plátky), čaj
D: hruška (taká mega, vydala by aj za tri menšie hrušky...), káva s mliekom
Obed: ryža s dusenou zeleninou
Ol: hruška, jablko, káva s mliekom
V.: bude asi tekvicová kocka so sójovým jogurtom a trochu tvarohu k tomu
2.V: jablká a Racio chlebíky

zuzka1911

ahoj,
no tak "za vodou" este urcite nie, no myslim, ze na tej najlepsej ceste. aspon to ja tak citim. po prve-nevazim sa vobec, co si myslim je obrovsky krok vpred, kedze som sa x rokov vazila asi 100x denne. uz dva-tri mesiace, mozno dlhsie, som vahu nevidela. psychicky som na tom neopisatelne lepsie. fyzicky tiez. akurat neviem jest vsetko a pravidelnost mi tiez robi problemy. a momentalny jedalnicek je tak trochu divny, ale to je tym, ze sa trapim (no, je v tom chlap, rozchod po 6,5 roka velmi boli, hlavne, ked ja ho stale milujem a on ma uz inu). snazim sa. vcera som bola s kamoskou na sushi, kde som sa totalne bez vycitiek natlacila a dnes som mala ranajky a vsetko je zatial OK.

ladyinred

Zuzuka1911, ja som mala pocit z Tvojich príspevkov, že už si "za vodou", ale vidím že som sa mýlila...
môj jedálnik dnes:
R: čaj, káva
D: káva
Obed: biely jogurt 200g
Ol.: hruška, káva
V: bude grahamová bagetka s brokolicovou nátierkou + biely jogurt
2.V: hruška+jablko, čaj...
už teraz sa desím víkendu, lebo zasa budú všetci doma a ja budem musieť viac jesť...

zuzka1911

Ja sa snažím jedávať viac, ale potom mám strašné výčitky a radšej si to potom nedám, lebo by to asi skončilo vieš kde. Hm... Hlavne mi to robí ťažkosti vtedy, keď som sama - čo je teda väčšinu času. Ale aj keď je doma rodina, tak aj vtedy moc veľa nejem. Viem, že ešte ani náhodou nie som OK a vyliečená, preventívne chodím aj na wc, ale už nie pravidelne. Niekedy nejdem aj mesiac a potom ako keby som na to dostala chuť. Je to choré a nerozumiem, ako na to vôbec mať chuť :-( Deň sa snažím si plánovať tak, aby som nebola sama doma... A nemala škaredé myšlienky a depky...

alusinka

Zuzi no, neviem ci som v pohode, ale dakujem ;)) V poslednej dobe mi moc nechuti jest, neviem preco, asi to bude tym skaredym pocasim... Ale snazim sa do seba nieco dostat, aby mi nebolo zle, a samozrejme sa snazim jest tak do polosyta, lebo potom mam hlupe myslienky :/

A dnes:
Ranajky: co chladnicka dala - uhorka, paradajka, nejaky ten syr a salama (a vsetko bez peciva - keby to vedela mama tak ma tak zhubuje:))

Obed: akurat varim nieco na sposob sote - tiez co chladnicka dala :) + ryza

a pak neviem...

Poobede ideme s poloviciakom niekam na kofolku tak tam urcite este nieco do mna napcha :))

Takze asi tak..

Aaa este nieco zuzka - snaz sa papat viac ;) lebo to budem dohanat za teba, a zachvilku sa budem akurat tak kotulat :))

Pekny den ;)

zuzka1911

Alusinka,

ja Ti normálne závidím !!! Si úžasná, aj ja chcem byť hentak v pohode.

Ja som včera jedla:

R: ovsená kaša s medom
O: káva + dve jablká
V: šalát

a výčitky nenormálne

dnes mi kolegyňa doniesla raňajky: že mini kúsok tvarohovej bábovky + čaj, doma som mala kávu
na obed budem mať sushi a večera tipujem nič

celkovo za posledné dni som toho veľa do seba nenapchala-teda od pondelka som skoro nič nejedla...