ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Palinna, krásny a podnetný príspevok, ďakujem :-)
Kiežby som sa aj ja tak vedela premôcť...
Môj jedálniček včera:
R: nič, len káva s mliekom
D: nič
Obed: jablko, káva
Ol.: hruška, jablko
V: žemľa s bielym jogurtom a orechami
2.V: žemľa s maslom a medom, biely jogurt
tú druhú večeru som nemala jesť, to ľutujem, ani mi to až tak nechutilo a predsa som to zjedla :-(
Palinna, krásny a podnetný príspevok, ďakujem :-)
Kiežby som sa aj ja tak vedela premôcť...
Môj jedálniček včera:
R: nič, len káva s mliekom
D: nič
Obed: jablko, káva
Ol.: hruška, jablko
V: žemľa s bielym jogurtom a orechami
2.V: žemľa s maslom a medom, biely jogurt
tú druhú večeru som nemala jesť, to ľutujem, ani mi to až tak nechutilo a predsa som to zjedla :-(
nikdy som sem neprispela... ale musim...
v noci: zemiaková lokša a rezníček kurací
ráno: chleba so syrom, šunkou a zeleninou
desiata: čokoláda Milka - 2 pásy
obed: pizza - kuracia
olovrant: banán, kokosový koláč
večera: treščia pečeň, chleba, červená repa + krémový zákusok
káva: 3xdenne
pitný režim: sladený čaj, multivitamínové štavy, čistá voda
deň ešte neskončil, keď mám chuť dám si čokoľvek a mám 52 kíl 167 cm a už 3 roky abstinujem... Skončiť s ppp, neznamená nepribrať, ale konečne ŽIŤ tak, ako si zaslúžite!!!!
ladyinred, pekny jedalnicek:)
inspirovala si ma tym ovocnym salatom)
u mna zatial takto
R: ovsena kasa s orechami a susenym ovocim
O (neskory): kopa zeleniny s trochou cestovin, krabimi tycinkami a dake tie kocky tofu
OL: acidko, prinajlepsom. ten obed bol vydatny
V: asi tvaroh, zelenina, este daco.
dnes: R: tekvicová kocka s jogurtom a orechami
D: ovocný šalát (banán, jablko, hruška) káva
Obed: ryža s kompótom
OL.:banán, jablko, káva s mliekom
V: bude grah. rožok a biely jogurt
2.V: pohár mlieka
Jem normálne...ale už dlho nebudem...ak zistím,že som sa zaľúbila na nesprávnom mieste...prestanem jesť úplne,tak to u mňa funguje.:(((
baby, baby.
obcas mi to tu pride ako preteky o to, kto ma slabsi jedalnicek....ja viem ake tazke to je, ale prekonat sa treba, aj ked to obcas nejde dolu krkom. (kebylen obcas)
ja mavam tiez take chvilky, kedy sa prelaknem ze je to so mnou zle a jem viac, potom sa to akoby utisi a zase zmensujem. ale drzim sa uz vyse tyzdna a citim to na sebe. vobec nie "na opasku", ale na sile, klboch, kostiach, pleti.... ako ste na tom po fyzickej stranke? poviem vam este jeden paradox, po tyzdni jedenia som schudla kilo. dokonca som ani necvicila, mala som to zakazane. (aj ked zacinam nanovo, nechcem aby mi ochabli svaly). tak sa nebojte postupne navysovat prijem, zrychlite si travenie a len vam to prospeje.
Lady...u mňa je to tak isto ak na mňa nedozerajú a nenosia mi jedlo tak ja proste jesť nechcem- akoby naschvál zabúdam a jem len minimum a aj to len nejakú zeleninu a pod.
lady, takýmto jedálníčkom sa nevyliečiš.
Futuristka, máš celkom sympatický jedálniček :-)))
A ten môj na dnes je:
R: čaj, káva
D: káva s mliekom
Obed: jablko
Ol.: jablko a hruška + cappuccino
V: bude žemľa s jogurtom a trochu orechov
2.V: jablká
Dnes som trochu menej jedla, keďže ma nikto nevidel a nestrážil....-(