ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
s tymto mam podobny problem, na veceru je to skoro, pokial nemas aj druhu veceru:/ ale snazim sa dat si nieco male, len aby som nebola vyhladnuta a na veceru nezjedla tanier aj s prestieranim:)
tak v tej strave ešte celkom nemám upratané, neviem čo jesť napr. na večeru alebo na olovrant, alebo prídem o 16:30 domov a neviem či je to už večera alebo olovrant, lebo ja sa bojím jesť o 19:30, idem spať okolo 22:00
v T*scu maju celkom fajn brusnice:D
(neviem nakolko si obchody beru autorske prava na reklamu:D)
s tym cvicenim je to myslim ovela lepsi napad ako nejedenie, pokial mas uz stravu pod kontrolou:) ked posilnis svaly, rychlejsie ti bude pri hociakej aktivite spalovat a vyformuje sa ti telo. lebo pri tom chudnuti nikdy nevies, odkial to zmizne najviac:D
no jasné škoricu milujem, dávam si ju k ovseným vločkám na raňajky, lenže ovsáky nemám až tak často lebo sa mi ich nechce robiť :)) a sušené ovocie je tiež dobré, a hlavne brusnice mňam len to sa tak ľahko nedá zohnať :)
mám 165 cm a 48-49 kg, ale cítim že by sa ešte dalo schudnúť alebo aspon ten tuk premeniť cvičením na svaly, mne ide skôr o to zoštíhlenie stehien a zadku ako o kg :(
iwus93, sladke sa da velmi lahko nahradit susenym ovocim alebo skoricou:) ja som si kedysi davala 1 lyzicku mletej skorice na vlocky (mozes dat aj to ovocie, susene alebo normalne, med) a mas vlastnu musli tycinku, kde vies ze tam nieje zbytocne pridany cukor:)
a kolko merias a vazis? mozno to telo naozaj uz nema z coho ist dole/
Baby, a čo ste jedli ked ste chudli? poradte mi, chcem len 3 kg schudnúť a nejako sa mi to nedarí, lebo telo asi už nemá z čoho ale ked sa chce tak sa dá, možno to bude len tým sladkým, lebo niekedy neodolám ale už sa lepším, mám asi 1 sladkosť za den a to je musli tyčinka
na vahe sa to ani tak neukazuje, lebo som nabrala dost svalov, ale mam 170cm a asi 54kg. len ta psychika je v čudu:/
a chvalim ti jedalnicek, verim, ze to das:)
BTW moj dnešný jedálniček
R- cereálie s mliekom, mandarínka
O- zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom (marhuľový kompót-3ks)
Olovrant- čoko guličky, light jogurt
V- dva celozrnné chlebíky s kečupom
a ešte chrumkám cherry rajčiny...
lulaby a ty koľko vážiš a meriaš hm??..musíme to nejak zvládnuť nič iné sa nedá robiť:/
Futuristka, uplne viem ako sa citis:(
ja som teraz zacala s liecenim alebo ako to nazvat a je to u mna rovnako:(