ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
takze dnesok som docela zvladla,aj ked to mohlo byt lepsie ale tak ja nebudem nikdy so sebou spokojna.
ranajky:tmavy rohlik s rajcinou,cafe
Neskorsi obed:2 varene zemiaky s rajcinou
vecera:tmavy rohlik s rajcinou,caj
hanbím sa za to co som dnes zjedla
dnes pondelok,den plny stresov...
zas som toho veľa požrala...
tak sa hnevam na seba...
musela som zobrat
4tablety laxatív Fenolax ,
Ranajky : malinka miska musli (fitness)
Obed : 2 jablka
Večera : zatial nič...
ale dam si asi zeleny čaj
zas priberem...to je začarovany kruh....malo jem....a priberam....ked začnem normalne jest priberem 3-krat tolko....
ale babam, co sa chcu liecit, tu ostatne baby, co nemaju ppp ukazuju, ako jedia bezne baby. ja by som to nerusila. obcas, az ked chcem napisat, co som zjedla, si uvedomim, ze to bolo malo a chcem to napravit.
uz na zaciatku som pisala,ze tato tema by tu nemala byt,lebo pre baby lieciace sa z ppp podla mna nie je vhodna....
zazie, plne s tebou suhlasim, tie, co chcete pretekat, sa nechcete liecit, tak nam, co chcu to nekazte.
Jézis prestante sa baby pretekat v tom, kto je vítaz, lebo za den zjedol len jogurt a 3 arasidy a tvari sa ze je stráááásne prezraty na mesiac dopredu! ved je to trapné a myslela som, ze toto forum, je skor o tom aby sme sa v jedle podporovali, ale niekedy mam pocit, ze je to len zasterka, aby sme sa mohli pretekat kto vydrzal dlhsie hladovat!!!Ma to zly vplyv na ostatnych!!!
dnes som este nepapala nic,akurat kavu ale som si slubila ze dnes budem papt normalne,nie ako vcera tak dufam ze to dodrzim
pozri si viacere prispevky, ak mas problem s jedenim, tak to sem napis, ale z prispevku som mala dojem, ze si pohodova papkacka.
chces radu?
Ale vlastne asi som mala napísať inam, lebo ja hanbím za to čo som dnes zjedla