Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zuzana82

v pohode zuzie,nahodou to vyznelo velmi pekne.dakujem.dnes som malo zeleninovy den,lebo vcera vecer som sa napraskala zakuskami a kolacmi a aby mi nebolo luto,tak mi este nabalili domov.
miska naozaj v 16nemusis mat dietu,pockaj do 18,ked uz je vidno ake mas telo.viem,ze je to tazke pre teba prijat a mas velky tlak z okolia.ja som nikdy nemala normalne BMI,vzdy hlboko podpriemer,ale ja mam taku stavbu tela a lekari tiez na to nic nehovorili.len teraz som to pokazila sladkostiami,preto sa moze zdat ten moj jedalnicek ''divoky'' a to som si presla aj anorexiou a este pred tyzdnom som vracala alebo sa aspon o to pokusala.ale dostala som z anorexie,aj ked sa obavam,ze este niekedy sluzby vracania vyuzijem.a to tak hrozne obmedzuje,napr. sa nemozem napit po jedle vody,pretoze vsetko ide von a si to predstav niekde v spolocnosti...daj na radu starsich,skusenych a tych co si tym presli a zbytocne neopakuj chyby hlupych

michaellaa

adulienka : BMI : mam momentalne 20.3
čo nie je podvaha ale normalna hmotnost
a keby že som schudla 3kg (dufam) aj tak by som nemala podvahu,mala by som BMI 19.3
podvaha je pod 18.5
prečo nemožem brat lipoxal extreme?
ved som si ho sama kupila,a oni mi ho predali....ale čo mam jest?

aduliena

Michaellaa,

máš len 16 rokov, tak nejak extrémne nechudni, ja by som ti ani nedovolila brať tie tabletky na chudnutie, si ešte vo vývoji a vôbec nemáš nadváhu, tvoje BMI je 20 a nadváha sa začína BMI25.
Daj si pozor, aby si nemala nakoniec podváhu, ak máš teraz 58kg, schudni max.3kg, lebo potom už budeš mať podváhu a narobíš si kopec zdrav.problémov, ktoré budeš neskôr možno ľutovať.

michaellaa

nikaaa: si mysliš že tie zmeny nalady su z diet?
ja už...neviem...
podraždy ma skoro všetko....
neviem večer spat ....
a ved mam 16r....
to nemožem brat lipoxal?
sakra....natrafim na super liek ktory mi aj POMAHA...fakt schudla som z neho > 2kila <
tak ako sa mam stravovat?
ovsenne vločky mi nechutia....

nikaaa

michaellaa!!!! prepac alepodla mna to dost prehanas...ved mas 16 rokov..ako ja nemam o moc viac,mam 18 ale svojimi dietami som si taktiez presla,,vies co si touto dietou iba zapricinis??? padanie vlasov,zmenu nalady,stratu menstruacie, JoJo efekt atd..(vlastna skusenost) ..takze podla mna ti ani netrena moc schudnut ja momentalne tiez chidnem al nei tak extermne ako ty..
rano-ovsene vlocky a nikzkotucne mlieko
desiata-jogurt,jablka
obed-normalny
olovrant-podla hladu,ovocie al jogurt
vecere-zelenina ovocie
+ kazdy den aerobik al spinning ale uz isto nic drasticke a isto nie v 16 lipoxal prebohaaaaa!!!!!

zazie2112

zuzi ja som to nemyslela v zlom, len mi to prislo na teba take mile oslovenie, ja tiez zboznujem zeleninu a ovocie, chapem aj ked iba na tom,by som urcite nevydrzala, ale taky obed bez salatu uz pre mna neexistuje!:)

michaellaa

dnes :
jedalniček:
rano- biela kava
desiata-voda +lipoxal extreme
obed-trocha ryže +lipoxal extreme
olovrand-1 banan a jablko
večera-čaj +lipoxal extreme
>>mam 16rokov,169vysoka, 58kg
nemam ppp ani nič take...
začala som držat diétu...
čo si o tom myslite? dobre na to idem?

romanka

suhlasim s vami a bohuzial som sa obcas motivovala niektorymi jedalnickami tu dievcat co pisu a ma to viac inspirovalo nejest a je to na prd viem :( iked by som to aj chcela ale zaroven nie, takze suhlasim ze take nepatri!
naozaj by sem mali pisat baby co mali PPP a uz su ok, ale na dobrej ceste a nie tie ktore su na ceste do hlbsej PPP:(

zuzana82

ano zazie,ja milujem zeleninu a ovocie.aj ked sa musim priznat,ze vecer som do seba ten karfiol uz tlacila.uz asi 4roky ranajkujem len ovocie.a zeleniny si vzdy spravim plnu misu.v poslednych tyzdnoch som to prehnala s jedenim tak sa to snazim upravit+pohyb+pitny rezim.ale zajtra budem mat masko tiez s kopou zeleniny.