Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zazie2112

ladyd si na najlepsej ceste lebo si to TY, ktora chces s tym skoncit, si to TY, ktora chces bojovat.tentoboj si musime bojovat len my, nik iny. Co sa tych kil tyka, suhlasim, kopec ludi mi povedalo, ze vyzeram lepsie ako predtym a ja im uz aj viac-menej verim, len aj to chce cas.Zmenit myslenie je to naj naj najtazsie!Drz sa, pol roka je pekna doba a ako sa hovori, par zakopnuti je prehrata bitka, urcite vsak nie vojna, treba ist dalej!

ladyd

Ja uz som sa skoro polroka pokusala zacat normalne fungovat, pocitala som kazdu kaloriu, kazde susto, len aby som nepribrala ani deko...a teraz, ked moja vaha klesla uz na fakt nizke cislo, som si sama povedala, ze musim..uz to nie je pekne..Nikomu sa chuducke tela nepacia a hlavne nie chlapcom...a ked to ide sem tam aj cez slzy...musim...kvoli sebe hlavne, kvoli rodicom a kamaratom... Raz sa z toho treba dostat von, nie je horsie ako zit s anorexiou alebo inymi poruchami toho typu... Drzim vam aj sebe palce...Zvladne sa, len treba CHCIET, to je najdolezitejsie..myslim si

zuju

suhlasim s poslednymi prispevkami, viem ze je tazko zacat a co robi i par KJ navyse pre dievcata ktore chcu bojovat, ale stat na mieste sa neda, jeden den sa da jest slabsie ale treba pridat aj s placom aj s nervami, stoji to za to

ladyd

Nemyslim si, ze toto forum bolo zalozene, aby ste sa predbiehali ktora ste menej zjedli... Ja som to tu zvykla sledovat, ale odkedy vidim kolko dievcat sem pise v tomto zmysle...prestava sa mi to pacit...ak sa chcete vyliecit, tak toto je posledne co pomaha...tymto jednak skodite najviac sebe a potom tisickam dievcat, ktore to citaju.. Uvidia ako sa trapite pre dve jablka a zacnu sa to pokusat robit aj oni... Viem o com hovorim... Ja sa tiez liecim... a napriklad by som sa ani nehanbila napisat sem skutocne co som dnes jedla...ale ked vidim vas...tak myslim, ze to sem nepatri...Suhlasim so zazie, toto nie je pro ana...ale stranka pre tie, ktore bojuju a snazia sa zacat normalny ZDRAVY zivot a nie to co "ana" a "mia" povazuju za zdrave..

zazie2112

Dakujem Evi za podporu, napisala som to preto, lebo je pre mna inspirativne presne ako si povedala, ked napise aj zdrava baba, dnes som zjedla bla bla bla a pohoda a ma to na mna podobny ucinok ako ked jem so zdravymi holkami a vidim ze sa normalne najedia a neriesia to a ja sa snazim tiez aby som nevybocovala z davu. Ale ked niekto napise, ze zjedol 2 jabka a je z toho na mrtvicu tak zacnem rozmyslat a niekedy si aj vycitat, ci som toho nepojedla vela. A to je presne to, co nechcem!Ale keby som bola ja ta, kt. som za cely den zjedla 1 jogurt tak aspon drzim usta a poviem si, ze nebudem robit halusky ostatnym, ktori sa o nieco snazia!Trosku spolupatricnosti!Niekedy to tu vyzera fakt jak na pro-ana...

cheeky

taakze ja som dnes papala takto:
RANAJKY:nic
DESIATA:2 jablka,300g varenych zemiakov
OBED:300g šopsky salat,kusok zemiakov
OLOVRANT:salka ciernej kavy s troskou slahacky,salka nizkotuc.mlieka
VECERA:nic