Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

evcca

to by som mohla skusit, lebo teraz uz citim hlad, tak som si vzala banan, hoci som nad nim 10minut meditovala, ze ci nie je uz prineskoro a jeden som uz dnes zjedla.

extazy

a evcca akoze podla mna by si si kludne mohla dat teplu veceru: napr. ze naobed vynechas polievku a das si ju na vecer.. alebo ani ju nemusis vynechat ale mozes si ju dat aj na vecer..fakt.. polievka je podla mna take jedlo co si mozes dopriat kluudnee.. alebo to mozu byt aj kuracie prsia so zeleninou,alebo cestoviny s tuniakom.. rozne salaty, alebo aj kludne opekane zemiaky.. proste daco take lahke .. a nemusis mat vycitky . ale vobec :))

evcca

jasne, ze si to nemyslela zle, to nevravim, piseme tu zatial, co zvladame a poviem ti, ja som toto pred rokom nemala sancu zjest. som na seba pysna, to neznamena, ze namyslena, proste som sa to rozhodla zmenit ja a nie niekto za mna.

extazy

iduš: okej vsak ja ta chapem. viem ze si to nemyslela v zlom :)) na mne sa vela ludi cuduje ze nemavam veceru .. ale mne to proste nechyba.. ne preto ze by som sa bala ze priberiem..a presne tak ako vravis: sto ludi sto chuti :)

extazy

noo tak mas pravdu ze tak by mala vyzerat normalna vecera.. ale do mna to proste nevojde na vecer.. citim sa potom total plna a nafuknuta.. blee.. proste ja take veci jedavam na obed... na vecer to neide.. ja uz proste odmalicka nemavam veceru..ne som na to zvyknuta.. a nechyba mi to dajak :)

iduš

No keď by sem niekto napísal, že večeral normálnu večeru ako napr. nejaké teplé jedlo (zemiaky alebo ryžu al. cestoviny s niečim) a stačilo by aj pol taniera na začiatok a ktomu ešte nejakú tú zeleninku, prípadne jabĺčko, myslím, že to by sa hodilo do témy s názvom nehanbím sa za to čo som dnes zjedla. Hm? :)