ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
to nie, najdalej som bola na Prednej hore:-)
s tymi tazkymi jedlami na vecer je to pravda, aj bukovsky odporuca lahku veceru.
tak nic v zlom.. ale ked mna to jablko alebo jogurt alebo ryzovy chlieb s dacim zasiti tak to jest budem..nebudem sa napchavat na vecer aby mi potom bolo tazko na zaludok... nevravim ze kazdy den si davam na veceru len jablko ! a ne som anorekticka ! vobec nehladujem..stravujem sa tak ako ja chcem..este mam svoj zdravy rozum ! hmm tak daj dajake tipy na normalnu veceru abo ja neviem.. a evcca inak som z vychodneho slovenska..zo stredy nad bodrogom.. asi nepoznas co ? :)
ty jedavas vecer nieco ine? daj nejaky napad, prosim. je pravda, ze vecer sa tak nejak obavam jest, aby sa to nezvrhlo v zachvat.
Baby nič v zlom, ale mne tie vaše večere pripadajú silne anorektické.
odkial si extazy?
r: dva rohliky s paradajkou a syrom
olov: jablko,mandarinka
obed:sosovicova polievka,kuraci stroganov
vecera: jablka
ahojte, som po skuske z interny a mam za 1, hoci viac ma tesi, ze som aj napriek stesu jedla celkom v pohode, takze:
r.:miska celozrnnych lupienkov
des.:banan
ob.:polievka paradajkova a ryza+kapustovy salat
ol.:polotucny jogurt
vecera:mrkvovo-jablkovy salat a suchar
to je zatial vsetko
Podľa teba sa dá vybrať možnosť DOBROVOLNE zomierať. Krátke vlasy si predsa nekám dorásť a môžeš mať dobrú figúru a byť zdravá. Prečo nije? Veď tak nás žijú milióny
uz teraz si pripadam tucna a to DOBROVOLNE teraz nabrat zopar kil? :(
to je akoby sa ti nepacili kratke vlasy, nevies s nimi jednoducho zit, a niekto ti povie ze sa MUSIS stale strihat dohola, to je na houblajs cele:( :( :(
To mas odkial tych "100" kg? Poznam osobne aspon 5 mladych zien /kedysi PPP/, ktore su dnes uz zdrave, krasne, stihle /nie vychrtle/, uspesne, empaticke, vesele, stastne, 3 z nich su uz maminy. Cize ake strachy? Byt zdrava? Ale ved len vtedy si mozeme uzivat zivot naplno :o)