ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
a ja som dnes spapala ... :)
r: hrianky 2ks
d:2ks domaceho fajnuckeho peciva
o:polievka
v+olovrant - Mc donald :P
a co ze Mc donald...raz za mesiac mi neuskodi...a kaslat na to... nebudem si predsa odopierat ak mam na nieco chut nie? :)
ahojki, dnesok bol dost kozmopolitny. ranajky- dve misy exotickeho ovocia, potom balicek cukrikov, obed restauracny-losos so spenatom a v safranovej omacke, olovrant ryzove chlebiky, vecera bude neskoroooo, ale zvladnem, lebo to bude zas restika a teda aj LUDSKE porcie. dnes je jeden z mala dni, kedy je mi PPP uplne ukradnuta. kiez by takych dni bolo pre nas vsetky co najviac. drzte sa!
R:rohlik so syrom,vajickom,paradajkou
O:zemiakova kasa,kuracie prsia
V:struhane jablka s jogurtom a hrozienkami
ach.. dneska som sebe dala :( no tak rano rohlik s paradajkou,potom polievka a ryza s mäsom,potom som isla ku kamoske a tam to prislo: zakusky,cipsy,malinovka,a zase zakusky, a cokolada a oblozene chlebicky!no ale mala narodky.. aaaa .. no nevaa :) prezijem to .. jaaj a este dnes vecer bude aj alkohol .. hmm..
r: 30g kukuricnych lupienok,banan,2,5 dcl mlieka
d:bebe dobre rano
O:no bude to vyprazany syr ale ne s hranolkami,asi s ryzou :) je velmi nezdravy ten syr ?
aha, tak ja mam uz 17 .. hh :)) .. iduš: jj presne tak, mas pravdu..celozrnne pecivo je dolezite.. ja ho nevynechavam .. tak aspon 2x do tyzdna ho jem :)
Pripájam sa k prianiu pekného večera, ale neodpustím si ešte jednu poznámočku. Keď by si predsa len otáľala s tou večerou, skús aspoň tie raňajky začať s tým celozrnným pečivom. Aspoň 2-3 krát do týždňa.
uz 28.
nz :)) aj nabuduce.... aj tebe pekny vecer.. a este jedna otazka ked mozem : kolko mas rokov ? ...
ok,pekny vecer a dik za pokec.