ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
včera som zjedla
ranajky:jeden a pol rožka s maslom a syrom
obed:2 jogurty
olovrant:piškoty
večera:čipsy
ja viem, ja viem, hrozne nezdravé ale neprejedla som sa :)
vcera som spapala 2 grahamove rozky,2 male rozky plnene cokoladou,asi 2 velke salky mlieka,500g zemiakov aa 5 malych vyprazanych karfiolov..no a ete som mala jedno pivko velke 10 a asi 0,3l vinka sucheho
noo tak ja som sa dnes riadne ozralaaa
pocas celeho dna som zjedlaa:
2 grahamove rozky,4 platky syra,4 trojuholniky syra,2 jablka,300g zemiakov,4 krajce chleba s paradajkou,1liter nizkotuc.mlieka,1 kavovy jogurt....fuuuha od zajtra davam dietu lebo ak to takto pojde dalej tak skoncim na 100 kg :D:D:D
Ale ja sa hambim z ato co secko popapam lebo som velka
r: 2mandarinky, 1jablko a hruska
o: 4x125g jogurt,miska dusenej zeleniny {karfiol,brokolica,cibula}
v: 200 g sunky,asi pol pohara calamady,trosku hrasku a salatu
Chlebik vo vajicku s cervenou a zelenou paprikou,mliecna delissa,fazulova polievka,miska sucheho musli,polka cerveneho grepu...
po precitani asi 6tich prispevkov mam pocit ze sa zdravujem velmi nezdravo :)
a pritom mojich 55kg nieje az tak vela :)
baby jedzte normalne prosim...same celozrne cornflakesy a susene banany a pomarance...nic v zlom ale vam to vydrzi na cely den?
ja ked spapam cornflkesy s mliekom niesom hladna tak hodku a pol :)