Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zazie2112

Aby somtoupresnila, urobila som to vedome a vedela som ake budu moje pocity, ze sa budem zase neznasat, myslite, ze mam az taky maly pud sebazachovy?Navyse nic take strasne sa mi nestalo!

zazie2112

Baby,teraz moja otazka smeruje skor k bulimickam, co sa vam prehana hlavou aco robite, ked sa vam stane ze po dlhej dobe relativnej pohody zlyhate a ako ja dnes- ucelovo sa prejete a zvraciate. Ja nechapem ako som to mohla spravit, cele moje budujuce sa sebavedomie som splachla do zachoda aj so zvratkami. Prosim poradte mi, ako vy zase naberate silu zacat odznova bojovat,lebo ja mam chut to v kutiku duse vzdat.

mirečka

r:1 ks chlebíka s maslom a syrom
d:1 sladkosť, 1 jogurt, 1 resanka
o:veľký tanier polievky, 2 ks chleba so syrom
ol:1 tender
v:1 kinder mliečny rez a paťa. samé sladkosti, hrôza

zuju

ja som dnes miesala vsetko dokopy a po kazdom jedle mi bolo zle od zaludka
Evi prezvon ked si na nete, ked budem pripojim sa k tebe.

evcca

r:jogurt
des.:celozrnny rohlik
obed: polievka a bravcove maso+ kapustovy salat
ol.:kava s mliekom a cukrom a jablko
v.:brokolica so syrom
potrebujem sa s niekym porozpravat, prosim

?????????????

Alti a ty si kto? Prečo im stále núkaš zeleninu? Ak chcú holky chudnúť, tak bol fajn. Evcca, preferuješ delenú stravu?

alti

Evcca a Extazy,
Vas dnesny jedalnicek bol fajn. Este si skuste pridat cerstvu zeleninu ako salat alebo hryzkat mrkvicku, kalerab. A snazte sa prijat jedlo 5x denne, aspon 2-3x vo forme cerstveho ovocia a zeleniny. Dobru noc a pekne snicky :o)

extazy

r:klasika-ovsene vlocky,ale teraz s mliekom a lyzicou granka :))
o:plnene kuracie prsia so zemiakovou kasou
v:grapefruit..
viem ze je to dost malo ale musela som si dat taky volnejsi den po piatku :))

evcca

dnes
r:pomarancove acidko a cerealie
o:kuracie prsia na slanine a kapustovy salat
ol:cokoladova tycinka
v: dve jablka a hrst hrozienok