Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

otazka

aj co sa tyka kalorii? naozaj sa ospravedlnujem za tieto otazky ale nemozem ich uz klamat ze nemozem ist vobec "lebo..." takze si chcem vybrat nieco aspon menej kaloricke:( :(

otazka

mozem sa s vami poradit ? viem ze je to hlupa otazka a este na tuto stranku ale potrebujem radu. Ideme do restauracie a musim si nieco objedant (salat nemozem)
co je podla vas lahsie jedlo- brokolica so syrom alebo kuracie na prirodno so zeleninou (totizto toho syru moze byt dost tak neviem)
prosim pomozte mi

zuju

kvoli zvracaniu som v januari 2005 stratila milovanu pracu, aq od oktobra 2005 som mala zacat pracovat v inom meste ale na rovnakom poste, uz mi na tom zalezalo

zazie2112

Diky zuju, ja sa posnazim, mam teraz take horsie obdobie, co sa tyka mna samej, proste psychicky nezvladam a mam pocit, ze nesplnamsvoje poziadavky na seba a tym slabne aj moje odhodlanie bojovat a silnie chut si ublizit. Ale je mi jasne ze to si musim pomoct sama.

evcca

r.:jogurt
des,:vlocky s ovocim
o:polievka a kuracie maso a cvikla
ol.:kava s mliekom a cukrom a 100gsusenych sliviek
v:pecivo-celozrnne a pomaranc

extazy

r:ranajkujem dost skoro-o siestej,tak v skole by to bolo o nicom lebo v bufete neni nic okrem oblozenych rohlikov a salatov,a ovsene vlocky si nemozem odniest do skoly,haha..takze radsej doma v pohode :)) tak dnes to boli: dve zemle so syrom,kecupom,paradajkou,vajickom
d:banan,jablko
o:kuracie stehna na jablkach s tarhonou,paradajkova polievka
v:ryzovy chlebik s bryndzovou natierkou
aaa potom som nevydrzala a cca o siestej som zjedla 5 kusov sisiek s lekvarom :(( aaa..som plnaa..mala som tomu odolat .. co teraz ? tak uz asi nic.. ale je tazke odolat.. hlavne ked sa mam vela ucit a som dlho do noci hore.. a ten stres.. tak vzdy mam chut na daco .. tak co uz no :( ani na cvicenie nemam cas ... bohuzial..no ja idem pokracovat v uceniii ......

zuju

pred par mesiacmi som mala strasnu chut zvracat a to uz od 19.9.2005 nezvraciam, aj keby som to urobila co som neurobila ale obtelefonovala som a od smskovala vsetkych aby som ich pocula ze som silna, aj keby som to urobila je to pad po ktorom sa da vstat

zuju

zazie, bulimia sa nevylieci bez padu, lenze tie pady budu slabnut, je dolezite vstat a zacat znova. No tak si to urobila vedome, no a co? Zruti sa svet? Zajtra vedome t nespravis, treba vidiet pozitiva