ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
aj co sa tyka kalorii? naozaj sa ospravedlnujem za tieto otazky ale nemozem ich uz klamat ze nemozem ist vobec "lebo..." takze si chcem vybrat nieco aspon menej kaloricke:( :(
... no ja by som si dala asi to kuracie mäso na prirodno a k tomu uz len nejaky salat..
mozem sa s vami poradit ? viem ze je to hlupa otazka a este na tuto stranku ale potrebujem radu. Ideme do restauracie a musim si nieco objedant (salat nemozem)
co je podla vas lahsie jedlo- brokolica so syrom alebo kuracie na prirodno so zeleninou (totizto toho syru moze byt dost tak neviem)
prosim pomozte mi
r.:jogurt
des,:vlocky s ovocim
o:polievka a kuracie maso a cvikla
ol.:kava s mliekom a cukrom a 100gsusenych sliviek
v:pecivo-celozrnne a pomaranc
r:ranajkujem dost skoro-o siestej,tak v skole by to bolo o nicom lebo v bufete neni nic okrem oblozenych rohlikov a salatov,a ovsene vlocky si nemozem odniest do skoly,haha..takze radsej doma v pohode :)) tak dnes to boli: dve zemle so syrom,kecupom,paradajkou,vajickom
d:banan,jablko
o:kuracie stehna na jablkach s tarhonou,paradajkova polievka
v:ryzovy chlebik s bryndzovou natierkou
aaa potom som nevydrzala a cca o siestej som zjedla 5 kusov sisiek s lekvarom :(( aaa..som plnaa..mala som tomu odolat .. co teraz ? tak uz asi nic.. ale je tazke odolat.. hlavne ked sa mam vela ucit a som dlho do noci hore.. a ten stres.. tak vzdy mam chut na daco .. tak co uz no :( ani na cvicenie nemam cas ... bohuzial..no ja idem pokracovat v uceniii ......