ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Ahoj mirecka, hej ja som mala take depresivne obdobie cely tyzden, ale nemalo to nic s jedlom, uz je lepsie, ten vcerajsok som nakoniec prezila, jedlo stravila aj ked tie sny....:)A co je prekvapive, ze zvycajne mam po takomto obzerstve dalsi den zniceny vycitkami na zla nalada...A dnes celkom pohoda...Inak u mna je to tak, ze ked mam zle chvile, riesim nejake existencne veci ako skola praca vztah...vzdy sa mi to premietne do jedla, bud sa prejem, alebo jam malo ale vzdy to to stravovanie pociti, haluz...Akoby moj jedalnicek bol zrkadlom mojho psychickeho stavu.
Ináč, som si všimla, že viaceré z nás sa momentálne necítime najlepšie. Možno to bude týmto ročným obdobím :)Tak to prečkajme. Buďme silné a snažme sa robiť všetko pre seba a svoje zdravie. Odpúšťajme si chyby a buďme k sebe láskavé
zazie, nebud z toho smutná. to asi zažívame každá. Ja teda určite. To množstvo jedla, ktoré si opísala, mi je také známe. Práve mám za sebou niekoľko dní silnej depresie, pri ktorej som mala pocity, že som nanič, ale nedovolila som im preniknuť úplne do môjho tela. hovorila som si, že koľko nás je, čo takto trpí. rozhodla som sa prečkať toto obdobie. Mávam takéto obdobia pomerne často. Aj niekto z vás? Myslela som som, že sa mi opakuje spolu s krámami,ale teraz nemám krámy, tak neviem. Bože, tak sa už chcem vyhrabať z tejto kaše.
Baby ja som straaaaaaaaaaasne prejedla, mame oslavu a ja sa neviem zastavit, uz som zjedla 2 hlavne chody, asi 8 pagacikov, 2 kusy torty, asi 160 g cokolady, polievku no proste mixy najvacsie, mam vycitky a je mi dost spatne, prosim ak mate cas o nejaku psychicku podporu...mamz toho na prd naladu a s nikym sa nebavim.:(
rano: zemla s lucinou a natierkou, desiata: jahodovy pernik
obed: zemiaky so salatom , zmrzlina
olovrant: croasant
vecera: polka bagety so sunkou, zeleninou a jogurt
potom som si dala musli tycinku
hrozne vela jem, najma sladke..........:(((
mozem este otazku? kolko podla vas moze mat kalorii kuracie meso na prirodno spravene? na 100g napr, prosim:( viem ze toto je ina stranka ale nemam od koho zohnat tieto info
"bojim sa" to chcelo byt
alebo polievku? vojims a toho velmi ale musim si nieco vybrat a nechcem nieco kaloricke :( prosim prosim poradte- polievka je lepsia nez tie ostatne?
aj ja by som si vybrala kuracie maso,spravi ti dobre,z neho sa neda pribrat.syr urcite nie na noc