Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

evcca

baby, tie posledne odkazy, to snad nemyslite vazne. takto nic nezhodite a len si znicite zdravie, jedzte aspon o trosku viac, ja to skusam kazdy den o kusok viac, bojujte.

kikuska16kikuska

= Môj dnešný jedálniček =
Ranajky = nič len pohar minerálky
desiata = fit tyčinka
obed = 3 fit tyčiky a kakao
olovrant a večera bude len čaj alebo minerálka
DUFAM ŽE NAZAČNETE SA ZO MNA SMIAT ŽE SOM PRASA A ŽE TOLKO SOM ZJEDLA,LEBO JA O TOM VIEM ŽE SO SA DNES PORIADNE NAJEDLA,ZAJTRA ZJEM TOHO MENEJ...

paradaaaaa

ja som na ranajky mala 3 rozky so sunkou a cajik na obed polivku zeleninovu a druhe knedliky s mäskom a poobede nieco sladke no a na veceru sa necham prekvapit...jem hrozne vela mam 172 cm a stale 53 kg...a som rada:DD

natalienka

joj uz dlhsie som sem nepisal ze co som zjedla za den,tak dnes zas pisem.ani neviem ci je to vela alebo malo,vobec tomu uz nerozumiem,vsetko co zjem je vela pre mna akosi v poslednej dobe.
rano : 1 a pol litra caju,delisa
obed : miska musli
olovrant : miska zeleninoveho salatu
vecera : este neviem,radsej si to dopredu nelanujem by som sa tym nemusela zauberat zase.aj ked je to tazke :((

andílek

DNESKA som toho moc pojedla,samozrejme že sa za to hanbím.
ráno:::: 2banány a pomaranč
desiata:::: pohár mlieka bez cukru
obed:::: musli 1 miska + 6 tabliet laxatív fenolax
olovrant a večera:::: nič

zuzana82

Zazie112,nemozes mat po 1vikende 3kg navyse.To by si musela jest v kuse a nepohnut ani prstom.
moje dnesne jedlo:
r: 6jablk,1a pol.pomaranca,ale bola hod.prechadzka,
o: plna misu dusenej zeleniny a 3zemiaky na sposob chipsov,len plech bol vymasteny
na veceru sa osobitne tesim budem mat pappadums - skvele chlebiky z hrachovej [alebo sosovicovej,v AJ to ''lentil'']muky.Raz som ich mala v restike a boli skvele.K tomu si dam salat alebo ruzic.kel.

[zruseny5]

ja som dnes spapala:
rano = 2parky & rožok s pol litra čaju
obed = segedinský guľáš a zas ten čaj pol litra (bez cukru)
a večeru necham nepriatelovy :o)

zazie2112

Hej hej, ja mam prave pocit, aky som nemala uz strasne dlho a to, ze nema zmysel bojovat. Mam toho proste dost, jeden posraty vikend som sa prejedla a mam v pondelok o 3 kila viac?!A to ja ako vacsina babeniek tu, ze 164 a 44 kil, ja mam normalnu vahu, ale nechcem byt tucna a moje myslenie sa mi aj tak nikdy nepodari zmenit. mam toho dost, vsetkeho snazenia, liekov, na nic povzbudzovania, kym mi niekto tuto chorobu nevyoperuje z hlavy v poriadku nebudem.

mirečka

No ved,ale to si vystihla. bulimia je predsa odrazom nášho psychického stavu. Spôsob, akým riešime problémy. Preto to, ako sa cítiš zasahuje do tvojho jedálnička.