Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

evcca

absolutne nevyvazena a neracionalna strava, nezameriavaj sa na kvantitu ale na kvalitu jedla, potrebujes vsetky zlozky- tuky, cukry a sacharidy.
podla mna je tvoja strava jednostranna, bez vlakniny, vitaminov a mineralov.

ja,už.newiem.15rok.

PROSIM,(ale wažne) čo si myslite o mojom dnešnom jedalničku,je to moc alebo malo? nech viem aj ine nazori než tie moje.... +DAKUJEM+
RANO :3 male parky a jeden grahamovy rožok
DESIATA : asi jedna ližička trezky a pol grahamoveho rožka
NESKOR : 3 male figúrky čokoladove (plnene likerom) tu som to prehnala :(
OBED : treska a graham.rožok.
Neskor-nič večera -nič

evcca

r.:skoricove osie hniezdo
ob.:dusena zelenina a grilovany syr
ol.:kava s mliekom a cukrom a 4kocky cokolady
v.:dusena zelenina a celozrnna zemla
-este planujem okolo 19.hod pomaranc alebo jablko

extazy

R:corn flakes s mliekom,
D:pomaranc
O:brokolicova polievka,ryby so zemiakmi
V:jogurt so susenym ovocim a este si dam daco asi o dve hodinky lebo dnes budem oslavovat vonku takze celu noc budem hore :))

kyblik

buli za ten cas co sem chodim som si uvedomila ze tu sa mozme akurat tak podporit v liecbe ale nie "pomoct alebo dat si overene techniky k vyzdraveniu z PPP"
ak to chces riesit= psychoterapia/odbornik/psychiatria
ak nechces= dalsie dni trapenia :(

ak si myslis ze by to rodicia "neprezili" keby o tom vedeli (si si ista? nieje to len ze nechces aby vedeli?) tak potom skus ist za odbornikom sama a oni nemusia o tom vediet
hm, iked pride mi to ako slepy vedie slepeho, prepac:( tak lahko sa davaju rady druhym

buli.18ročna :o(

Môj dnešný jedálniček,je plný jedál,plný trápený a bolesti.
Viem že som bulimička,chcem sa liečit,ale neviem,a neviem to povedat svojím rodičom,zbili by ma/vyhodili z domu, že čo robím z jedlom. :o(
RÁNO :3tab. laxatív a 3parky s horčicou a 2rožkamy.
Po 3 hodinach WC= t.j.všetko čo som zjedla šlo do záchodu.. (bolo mi zle stoho)
NESKôR : asi 3MILA REZY 2vajíčka
neskôr(po jedle) WC vracanie
OBED : asi 3 porcie zemiaky+rezen
zas to isté,snažila som sa presta,ale aj tak som to šla vyvracat
VEČERA: 4 vajíčka a 1krajec chleba
zas 4 tablety laxativ (fenolax)
LUDIA,ALEBO KED SU TU AJ ODBORNICI,PROSIM O RADU,čO MAM ROBIT? NEDA SA S TYM PRESTAT,MOJE BULIMICKE PREJEDANIE TRVA VIAC NEž POL ROKA ,BOJIM SA čO BUDE ZO MNOU DALEJ
LEN PROSIM O RADU čO BY STE ROBILI V MOJEJ SITUACII.
**DAKUJEM VOPRED**