ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
no meriam 176 a vazm 58,5 kg. ale tak pre svoj dobry pocit potrebujem to kilo a pol aspon dat dole, len dnes mame rodiinu oslavu a to je najhorsie :(
zatial som mala misku tych cerelii s jogurtom, jabko a ehm toblerone jedno ( 100g) ja viem to som nemusela ale ked ja tu cokoladu milujem...
drzte mi palce nech to zvladnem, vecer napisem ako som dopadla :)
8.00 1/2 rohlíka s maslom, marh.džemom, caj, káva
13.00 1 penový zákusok, voda
16.00 1/2 osie hniezdo
19.00 ochutnávka fazuľového gulášu s údeninou -3 polievk.lyžice
5.30 cerealie dobra vlaknina + jogobella brosknova
8.00 1 hruska
11.00 1 kiwi
15.00 dynova hrudka + svajciarsky blog + sunka+ redkovka, paradakak, paprika
18.00 jogobella slivkova cerelna + 2 lyzicky ovsenych vlociek, polovicka pomaranca
20.30 1 grahamovy rozok s cottagecheese, ladovy salat,paradjak a parpika
myslite ze moze byt ? ja uz skutocne neviem :( potrebujem este tosku schudnut tak 2 kila a budem spokojna, len sa bojim aby som do toho nespadla znova...
ranajky: rožok s maslom a medom + mlieko
desiata: pribinačik
obed: veľka šalatova misa s vajičkom a morskými príšerkami + dresig a tri male buchtičky s bilinným maslom
olovrant: dva kopčeky zmrzliny
večera: gulášova polievka
R: grep
D: jablko
O: 5x polystyren + paradajka + paprika
V: jablko + paradajka
Takze dnes to bolo:
8:00-toast so sunkou a syrom
8:30-polka jablka
9:30-detviansky chlebicek
11:00-polka jablka
12:30-cestoviny so stavou z duseneho kurata+prsicko, uhorky
14:30-detviansky chlebicek
15:00-polka paradajky
15:30-detviansky chlebicek
16:15-polka jablka
este uvidim,co si dam,ale jablko a detviansky chlebik to nebude:)
vevaa: veeeelmi malo, ale chapem ked sa niekto boji jedla,darmo tu budem vypisovat, ze jedz vioac, ked to raz nejde tak to nejde, clovek musi chciet len SAM a musi s tym bojovat!