Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

R:sezamova zemla so sunkou a zeleninou
D:neskor v skole to iste
O:fazulova polievka
neskor kokosovopuncovy kmen
Ol:3 ks jablcnik
V:1,5 jablka
pila som vodu a bylinkovy caj

paaa

ranajky: rožok so šunkou
desiata: banan, musly tyčinka, osie
hniezdo
obed: hrachova polievka rizoto s mäsom
olovrant: dva pomaranče
večera tri osie hniezda

antitalent

tiez mam bulimiu,ale chcem sa jej zbavit
r1: 100g ovocia
r2 o 1,5hod neskor: celozrnny chlieb 80g,2platkove syry,1rajcina,kusok kalerabu
- uz asi 2ci 3 roky som do obeda jedavala len ovocie a to asi moze zato,ze som mala nehorazne chute a iba zrala co prislo pod ruku.teraz to skusam takto a veru uz som zabudla aky skvely moze byt chlebik
o: trochu ryze,kurata,1platok syra a okolo 650g dusenej zeleniny
ol: 16og bieleho jogurta,1jablko,par bobul hrozna a 1rajcina
v: 60g mrkvy s kvapkou oliv.oleja
- na veceru toho bolo malo
- celkovo som vsak velmi spokojna,az mozno na to ovocie poobede a tolko zeleniny na obed

romana

R:dva kusy celozr. pečiva, ovocný tvaroh, káva s mliekom
D: jablko
O: rybie filé na prírodno, miešaný zeleninový šalát so syrom.
O: Káva s mliekom
V: Jogurt s ovsen. vločkami, jablko
Medzi tým voda a čaj.

sisulka

:( o 17:00 200g musli s mliekom a 1 kava s mliekom a predtym len voda-fnuk ja sa nedokazem naucit pravidelna a zdravo stravovat,uz X krat som sa v sebe sklamala....:( a dnes zase..:(

mia23

R:2 hrianky so zeleninou
O:troska zeleninovej polievky,neskor trocha szegedinskeho gulasu
teraz:ovsene vlocky s ananasom a hrozienkami+ polka kavoveho jogurtu.
Je to dost?Nie som hladna

paaa

ranajky: tvarohova buchta a pribinačik
desiata: perník
obed: dva taniere gulašovej polievky
olovrant: pribinačak, dva pomaranče
večera: rožok so syrom a parka
potom: jahody v konzerve

nikkus

inak babule, toto tu fakt pomaha, ja normalne ludia na vas myslim ked mam chut sa prejest a dneska jak som sedela sama v spolocnosti torty, buchiet a pagacikov :)

tiez sa budem snazit pomahat ak budem vediet :)

nikkus

zazie : vies, ja som nemala tuto vahu vzdy :( pred tromi rokmi som bola stasna mlada baba ale potom sa nieco v mojom zivote zmenilo... zacalo to anorexiou, pokraocvalo prejedanim, dalsou fazou anorexie..ked som chodila od lekara k lekarovi absolvovala milion vysetreni, nikto neveril tomu ze pricina je niekde inde :( v septembri minuleho roka som vazila 67 kil, dnes je to uz ok..len niekdy ma este chytia tie stavy, ked problemy reisim jedlom

jedlo, len to ma moze vyslobodit...nadherny pocit ked chrumam horalku a predstavujem si ako si dam za nou zmrlinu potom zemlu so salomom atd. lenze s rastucim mnozstvom, uz zaludok protestuje..zacina boliet a nielen on...hlavne dusa.. prenasledovanie vycitkami, predsavzatia, to bolo na kazdoddenom poriadku u mna. Nebudem klamat dnes to tiez neni inak..lenze zachvaty uz nemam kazdy den, ked sa povedze raz za dva tyzdne prejem, dalsie dni sa snazim kontrolovat a vratim sa na svoju vahu. Posledny tyzden som presla na stravu 5x do dna a je to super... super pocit ze ked dojjem obed si mozem povedat ze nemusim cakat az do vecera na jedno jabko a jogurt ale ze si ho dam za tri hodky...

baby dnes sme mali rodiinu oslavu, a ja vtedy obycajne pojjem co neujde dost daleko...

dnes to nbolo bohvie co..ale snazila som sa

R: cerealie s jogurtom + jablko aa 100 g troblerone ( ja viem ale tak ja ho milujem a dnes som mala narodky tak preco si neurobit radsot? :D
O: mnaam
zapekane kura so syrom a smotanou azemiakova kasa + velaaa salatu
a potom hihi...dva kusy torty + puding

ale vobec nemam taky tenpocit na zaladku ze ma boli, praveze mozem akurat povedat ze som najedena a mam dost :D

teraz zeleny cajik

este na veceru dam asi jednu zemlicku s cottagecheese a zeleninku :) dam si take styri dni kludnejsie bez sladkosti ale potom :D...