Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

paaa

VčERA
ranajky: jedna tvarohova buchta
desiata: tvarohova buchta a banan
obed: zeleninova polievka a dva krajce chleba
olovrant: bebe sušienky , medovy kolač
večera: jeden kusok babovky a veterník
neskôr: banan

sunshine

ja vas obdivujem, baby, ze dokazete jest pravidelne. stale to neviem. ranajky na ceste do prace, v kancli co pride pod ruku a vecer dohnat stratene. chudnem, pride jedna cesta k mame, 200km daleko a cely pobyt doma je jedna bulimicka show... mam pocit, ze inu cestu ani nepoznam. iba extremy. budto rezim klastorneho mnicha alebo hedonizmus najhrubsieho zrna.

antitalent

r: 2x chlieb so sunkou, 1paradajka a jablko,asi 70g suseneho ovocie [zasa to nezvladla s tym susenim]
d: 85g bieleho jogurtu,stopkovy zeler
o: cestoviny s 50g tuniakom,cca 460g dusenej zeleniny
ol: 105g bieleho jogurtu,20g cerealii,trosku susenych bananov [nastastie som sa spametala a zvysok vratila s5]
v: 1volske oko,1rajcina,trochu ladoveho salatu

antitalent

r: 1x chlieb so sunkou,1paradajka a jablko,trochu ananasu
d: 150g jogurtu, 20g cerealii,5g vlasskych orechov [tie som uz nemusela :-(]
o: asi 3PL ryze, 40g cedar syr, cca 260g dusenej zeleniny
ol: 1chlieb so sunkou,trosicku suseneho ovocia a ananasu
v: trochu karfiolu a stonkoveho zeleru

nikush

r:zemla so syrom,paradajkou,paprikou,sunkou
d:dve jablka,tycinky
o:zapekane cestoviny s makom a lekvarom,polievka
V:jogurt,gumene medvediky,jablka

mnam

TAK JA SOM MALA TOHO AZ VELA ESTE PRED OBEHOM SOM SI DALA POLOVICU UFO TORTY....NA OBED SOM MALA DVOJITE DUKATOVE BUCHTICKY A NA VECERU AKOZE TERAZ SOM MALA TU DRUHU POLOVICU TORTY....SOM SAMA DOMA TAK ABY SA NESKAZILA....:-)))