ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Dievčata, radšej sa zaregistrujte & nebudete mat problémy že niekto za Vás píše...
Takže Dnes :
Rano : Jablko a veľa vody
Desiata :1-krát activia/Probia Broskyňa
Neskôr : asi pol litra TOMA-Pomaranč
Obed : 2-plné taniere kuracej polievky,a vnej cestoviny bezvaječné,zelenina,a biele mäso
Na Olovrand : 2-pomaranče budu :o)
Večera : 1-pohár PU-ERH činskeho červeno čaju si doprajem :-)
- Čo si myslíte,mám dobrý jedálniček ??? -
akoze nechapem kto tu pise pod mojim nickom, tu sa vydava za stihlu a krasnu, no skutocnost je ina :-(
neviem,kto si,ale nevydávaj sa tu za mňa jasné! vymysli si svoju prezývku,lebo tfuj som JA!!!!!!!!!!!!!chápeš?
V skutocnosti mam 120kg, podbradok az po prsia, prsia az po pupok a pupok az po kolena. Obcas neviem kde zacinam a kde koncim ale pohodka, zvykla som si. A plavky mi strikuje babicka .-)
a kolko maráš a vážiš romča, ked máš takú super postavu a 51kg na 170 sa ti zdá vela...ha? mne to pripadá v pohode a nie na celulitídu...a :,pokojne sa ukáž v plavkách,namáš sa za čo hanbiť.
niesom ta romana co myslis a za nikoho nic nepisem len tolko;)
a neboj mam lepsiu postavu ako ty takze dievca zbytocne sa snazis:))) a neutoc tu na dievcata chod sa radsej hrat na ihrisko
zbytočne tu za mna pišes Romana:)) prajem ti pekny den:)
Ja som zakomplexovana od detstva, brat ma tyral tak preto som taka zatrpknuta :-(
ako vas tak citam, mozno by nebolo odveci uzamknut aj ostatne podsekcie v diskusnom fore ppp, co vy na to, pani admini?