ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
R:toast so sunkou, syrom a zeleninou
D:jablko
O:rezancova polievka, pecene kura s ryzou a salatom z cinskej kapusty
Ol:jogurt s ovsenymi vlockami
idem cvicit
Náhodou som otvoril toto forum a normalne mi je smiešne, ako tu presne pišete, koľko ste tohopojedli v priebehu dňa.To ste toho zjedli strašne veľa, neprejedli ste sa naHODOU?
Ach jaj,mať babu s takýmito problémami, normalne sa kvačkám.Ešte že exzistuju aj rozumné kočky, ktoré sa vedia normalne najesť a mať radosť zo života a nerozmýšľaju nad tým, koľko toho zjedli a či z toho nepriberú.
Bože veď sa spamatajte, ktorý chalan by chcel babu, ktorej zmyšľanie sa kruti len okolo jedla, okolo toho ako vypadá, či nahodou nepribrala z jednej mrkvy.Už s tým prestante a zamyslite sa nad sebou.
R. asi 0,5l zeleneho caju
D. jahody
O. peceny baklazan s novimi zemiackami
O. kava + linecke kolaciky
V. mrkva a rajcina
hm...ja mam pocit, ze niektore dievcata si tu mylia fora...ppp...stranky by predovsetkym mali byt o ppp...a ked sa tu primiesa nieco o chudnuti, tak to myslim, velmi dobru krv medzi lieciacimi sa...a nelieciacimi sa...nerobi....moj nazor
Nikdy som nemala PPP , stale som normálne jedla , len chcem trošku schudnút , nič viac ...
& PPP nemám :-)
witany, prepac, ale mozem jednu otazku...teda nechcem byt nejaka opovazliva, ale mala si ppp? mas ppp?
snažím sa schudnút s 56kg. na 50-51kg.
mam 169cm. aby nebolo visiace bruško...
PU-ERH - > Ja viem že je na chudnutie ,ale chuti mi ... a pomaha mi aby som nemala nafuknuté brucho...
a vôbec s neho nechudnem , to by som ho musela vypit na litre , ja ho mam len na večer 1 pohar. :)))
witany,
prepac, ale trosku primalo...puerh? snazis sa dostat z ppp alebo schudnut? lebo ak sa chces zbavit ppp, tak puerh je na chudnutie...:)