Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

c-kíčo

SAKRAAAAAAAAAA tie nutridrinky akosi nezaberajú, už týždeň vypijem flašu denne anič -furt vážm tých hnusných 35kg, ako malé decko a nie deviatačka...ved žereeem
ráno-3 kusy vianočky s meslom a džemom a kakao.desiata-banány sušené-chips v čokoláde,jablko,mandarínka a pol flaše nutridrinku.obed-hovädzí biftek,zemiaková kaša a kečup.olovrant-mliečna ryža a 2marínakeksy,čaj s medom.večera-salámová žemla s kyslou uhorkou.a potom neskôr ešte 2.polka flaše nut.drinku a 3 marína keksy.

zuju

som na seba pysna, fakt. O deviatej vecer som sa vratila z oslavy kamoskinej dcery mala dnes dva roky, dostala som ako vysluzku obrovsky rez z torty, fakt pokusala, ala som si mensi rez a na polovicku z toho velkeho kusa som pozvala inu kamosku zobrala domov. Torta / zbytok / je v chladnicke a ja kludna/

pure_poison

poliewocka...nemala si niekedy ppp?? ako nic v zlom fakt,ale jedalnicek je taky akosi jak keby z dietnej knizky,ako nevravim co sa tyka jedla,ale co sa tyka toho akehosi usporiadania,ziadne kvazi "prehresky" sice sem tam delisa, neviem to vyjadrit ale asi chapete co tym myslim...salat kazdy vecer,...a 5krat do tyzdna cvicenie...ale ako je to super ,len ma zaujima ci si aj o teba skrtla ppp

poliewoocka

Takze, dnes to bolo:
R: 2 rozky so syrom, salamou, paprikou a paradajkou
D:jablko
O:rezen a zemiakova kasa, cinska kapusta
Ol:3bit intenssimo
V:salat: cinska kapusta, paradajka, paprika, redkovka

touareg

adrien, ja neriešim seba, ale chcem poukaza´t na to, že niekto tu piše pod mojim menom.Neviem či by sa to tebe pačilo, keby pod tvojim menom tu začal pisať nejaký primitív.Ako by si sa citila?Asi dobre, že?

adrien

touareg skus pisat nieco rozumnejsie ako riesit seba...toto forum je na pomahanie tym ktori potrebuju anonymnu pomoc tak tu nepis take dristy ohladom seba...dik:)

touareg

Aha, ale predsa vidim rozdiel.Totižto ja si pišem iba oslovenie TOUAREG a ten druhý má za touareg EŠTE TRI BODKY.
Takže podľa toho možete dešifrovať toho blbca.

adrien

mila JA UZ NEMOZEM!!! viem ako sa citis...aj mne je dakedy nanic z toho co sa za posledne mesiace deje, ako velmi sa mi zmenil a znicil zivot, vsetko je ine ako bolo....a neboj sa!!! musis zit a pomahat inym lebo v tom je zmysel zivota...a pomozes im prave tak ze budes zit a usmievat sa na nich den co den...je to niekedy tak tazke viem...ale to prejde, je to len slabost, depresia, uzkost....nedaj sa nimi zviest!!! nikdy!!! ani dnes ani zajtra....!!!

touareg

Pozor!!!!
Dnes som otvoril opať toto diskusné forum a nestačim sa čudovať!!!!
To už naozaj niekto nemá oči? Totižto vydavaa piše pod mojim menom.
Pisal som jedine včera ten prvý komentár o 18:28 a viac som sa neozval.A dnes vidim, že niekto pod mojim menom mi robí negatívnu reklamu.Takže čestne prehlasujem, že pod všetkými komentármi / okrem toho prvého/ a to doslova trápnymi a primitivnymi sa niekto iný skrýva.
Je to dosť smutné, že sa tomu nedá zabrániť a takto mi akysi primitiv robi zlé meno.