Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

jaaaaaajboze

no neviem,mam kamratku ktora vyzera uplne normalne a mysli si ze je hrozne tucna a pri tom nie je a stale jej to hovorime. nechapem to...mozno to je nizkym sebavedomim ale to sa da riesit inak ako hladovkou alebo takym chudnutim. prepacte mi za to co poviem ale nie je normalne aby 16 rocne...alebo hociako stare dievca vazilo 30 daco kg sak to je o rozum ved to nie su ani neviem ..ved to su len kosti koza proste nic... vsak minule som pozerala jedno video.. snazili sa odhovorit dievca od anorexie ... dali jej urobit drep ani ten jeden drep nespravila lebo nemala silu ho spravit len sa dajk skrutila a spadla na zem...ved to je hrozne. a nechapem vy si myslite ze budete krasne ked budete vyzerat ako niektore modelky...ved to su vsetky podvyzivene (vsetky jak vsetky, vsetky nepoznam)... naozaj sa spamatajte lebo skoda vas

kevinka

podla mna ma pusate na svoju malu vysku len 150 cm normalnu vahu, ved keby mala 170 tak to vychadza ze by mala mat okolo 56 co je uplne normalna vaha

kasparatia

pusate..ano suhlasim neviem ake to je byt tucna ale chudnut sa da aj inym sposobom a zdravo -zdrava strava a sport..a nie takymto drastickym sposobom ..vies takto sa nikde nedostanes akurat budes mat len zdravotne problemy..ako napr. nebudes moct mat deti,takisto mozes mat psychicke problem a jednoducho zdravotne problemy so vsetkym pretoze tvoje telo potrebuje normalne jest a prijimat potravu...naozaj si to zober vazne..ja mam taktiez kamaratky kt. nie su prave uplne stihle ale su uzasne a mile a hlavne su zdrave a chlapcom sa nepacia vychrtliny ak ti ide o tom ..kazdeho jedneho kt. sa to opytas ti povies ze chce dievca kt. nie je vychrtle ale normalne prirodzene...a aj ked mas len 150 cm tak 36 kg je strasne malo a moja spoluziacka ma tiez prbl. 150 cm a vazi 50 kg a vobec si o nej nemyslim ze je tucna praveze vyzera dobre lebo nie je len kost a koza..a ak uz chces byt stihla tak prosim ta to urob inym zdravsim sposobom ako je sport a zdrava strava lebo anorexia nekam nevedie..prosim to je len moja dobra rada..aj ked sa zda ze su to len hlupe keci ale tie keci ti mozu zachranit zivot

barbinka

pusate: si tuším najviac chorá zo všetkých týchto dievčat. nikto ťa nebude chcieť, deti nebudeš mať. takéto vychrtliny sú odpudzujúce pre každého chlapa, tak sa už uvedom.

pusate

a ešte niečo tučná som už bola, ked som mala 46kg. a keby som šla zas na to liečenie tak by som bola isto ešte tlstejšia, kedže tých 46kg som mala v 14rokoch ateraz mám už 16. tieto jojo-efekty z liečení už poznám...a nechcem to viac zažiť-to radšej umrem:-(

pusate

musím ťa opraviť barbínka, mám 36kg nie 40 a ani by som nescela 40,lebo na moju výšku by to bolo moc ked mám len 150cm.

barbinka

pusate ty o čom tu hovoríš? však si písala, že máš 40 kg. choď prosím ťa na liečenie. však takéto vychrtliny sa nikomu nepáčia. ty NIKDY nebudeš tučná.