Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

pusate

veron,To jablko by som radčej zjedla na desiatu celé a večer už len polku,ked aj ten oný korn...či čo to je

veron

dnes to bude
ranajky - activia light s cerealiami Dobra vlakninaobed - polievka, rizoto
olovrant - neviem, asi musli alebo jog. napoj
vecera - cornspitz s morc. sunkou a syrom a zelenina

veron

vcera:
rano - activia light hruskova, troska vlociek
desiata - pol jablka
obed - vyvar a zapekane zemiaky s ud.masom, salat /nie vela/
olovrant - frapesso
olovrant 2 - Activia jog. napoj bez cukru
"vecera" - fit tycinka orechova
neskor vecer - jablko
este neskor - pol cornspitza

to je chaos, jedla som asi 8 krat denne ale stale som bola hladne. radsej jem v malych porciach ale neviem ci toto uz nie je prehnane. co myslite?

poliewoocka

pure_poison:
NIE, ppp som nemala a ani nemam. Jem tolko, kolko mi chuti, pravidelne.Cvicim tiez, lebo cely den presedim "na riti" v skole, jednoducho sa mi chce, je to moj relax. To je zle?Prehresky? Tie mam, jasne, zivot si treba aj uzit:) Napr. zajtra idem piect: ananasovokokosovu tortu a bananovocokoladove striesky:P mnam, uz sa tesim:) milujem zeleninu a ovocie:)
R: toasty so syrom, sunkou, paradjka, paprika
D: 2 jablka
O: reznik so salatom z cinskej kapusty, redkovky, paradajky, papriky, pazitky
Ol:3 kokosove cukriky-vonku
V: salat z obeda

sunshine

R:ryzove klicky
D:cukriky
O: miesany salat, keksik
Ol: jogurt.mlieko, az dve balenia
V: kukuricne klicky, leco s dressigom

medzitym poharik sampusu na pripitok

calmy

Caute holky, tie co ste pro ana a pro mia, dakujte len sebe za zbabrany zivot. Mam 174 cm a nejakych 68 kil. Tomu sa hovori normalna vaha. Ano hanbim sa za svoje brusko a postavu v tvare hrusky. Nevymyslam si dopredu co budem jest a ci priberiem pol kila z jogurtu. Mam priatela, ma ma rad a som normalna. Neuveritelne ze? Mam celulitidu skoro ako kazda zena, nevravim ze som proti dietam . Raz za cas ano, odkedy som chodila cvicit, mam trochu spevnenu postavu a je mi strasne fajn, ked viem , ze co som vcera navarila je v chladnicke a sa fakt strasne tesim ze sa dosyta najem. Mente si len dalej rady a ako jest vatu, vlasy, obvaz. Mne chuti to, co ma chut a nie su to ani prehanadla. Je to vasa vec, ze vam nacisto odide menstruacia a v zivote nebudete mat deti. Skoncite s tym, ved Vas nic dobre z toho necaka. drzte sa spravnej cesty a najdite niekoho kto vam otvori oci a drzte sa ho.

sara13

caute baby neviem ci niecim trpim, len viem ze som zavisla na cviceni co si myslim ze nieje nejaka hrozna vada, chodim 4 az 5x stava sa az 6x do tyzdna.
moj jedalnicek pozostava priblizne z tychto jedal. ranajky: tmavy rohlik alebo chlieb s maslom alebo syrom a zelenina, obed varena a sterilizovana zelenina a asi dve velke polievkove lyzice cestovin. medzi tym nejake ovocie, vecera niekedy je niekedy nie, ak ano tak bud varena kuracie prsia s dusenou zeleninou alebo len zelenina alebo trosku syru. cez vikend je to trosku pestrejsie bud ryba na olivovom oleji alebo spenat alebo grilovane kura. obcas si pochutim na nieco sladkom ale to byva malokedy.