Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

ja uz nemoze

ja uznemozem, nenavidm sa...uz niesom silna som slaboch, slaboch vecny slaboch

najradsej by som vytiahla papier, napisala rodine ako som ich strasne lubila, ze vzdy na nich budemdavat pozor ci zhora alebo z dola, stale budem s nimi...chcela by som sa im ospravedlnit za posledne roky mojeho zivota,rozblila zrkadlo, zobrala si kusok crepu a pomaly si podrezala zily najprv na prave a potom na lavej ruke, schulila sa do kuta a tam pomaly zomrela

preco zivot nemozeme zit z piatka na stvrtok zo stvrtka na stredu:..precoi nemoýze byt zajra nedela? preco zivot nemoze ist naopak? ja zijem vo svojich spomienkach, uz ma nic dobre necaka.

chcem zazit nase rodinne vylety, cesty na chatu, spolocne rodinne veceri, babku z dedkom, mojeho stryka, vsetkych ludi mat zase pri sebe, usmievat sa, len tak bezat..navalat si na teplych chleba od babky pol kila syra slaninu a schutou sa zakusnut, vylizovat s dedkom pekac, varit gulas, byt S LUDMI KToRYCH MAM RADA a byt stasna, slobodna...

co v buducnosti? nic uz nic, dalsie roky trapenia...dni odriekania dni prezierania, vecne vycitky a komplexy, neschopnost povedat co citim, zivot v samote bez priatelov...vsak to neni zivot

radsej zomriet ako zit mrtvy

dalsie roky s ppp? nie radsej smrt

MYSLIM SI ZE TOTO FORUM CLOVEKU VIAC UBLIZUJE AKO POMAHA, POROVNAVATE JEDALNICKY, POSTUPNE NENAPADNE ZNIZUJETE PRIJMY... nevadi, aj tak vam vsetkym drzim palce, neodsudzujte ma, ale uprimne sa nad tym zamyslite, inych oklamat mozete no seba velmi tazko

Palinnna

Barbinka, haha...mam...ale o tom vas nemusim presviedcat...ano, mam ho aj napriek tomu, ze s ppp este stale bojujem, ale bojujem s uspechom!

Palinnna

Gratulujem, touareg, ze si vies uzivat...aj ja si uz uzivam zivot...poriadnymi duskami...a hlavne zdravo...a dakujem za opytanie, nestazujem si...mam plnohodnotny zavideniahodny zivot!

Dr jajboli

R: 1 krajíček chleba, syrokrém, čaj, káva
O: kur.polievka, dusené kur.stehno, zem,kaša, uh.šalát
Olovr.: jahody, káva
V: plátok tvrdého syra
Pitný režim žiadny

touareg. . .

========================================
-- Dnes --
Rano - 5palacinok s džemom a kakaom
k tomu 1 Milka čokolada a kolač
Desiata - 2čakoladove zmrzlinove torty
Obed -3vypražane rezne zo zemiakovym šalatom k tomu konpot
Neskôr - 4čakaladove kolače a 5palacinok
Večera - PiZZa a pivo
========================================

Palinnna

mily touareg: my to tu piseme prave preto, aby sme mohli byt normalne, nie preto, ze v sebe chceme zivit choroboplodne myslienky chorob, na ktore sa ty pozeras s opovrhnutim...tie normlane dievcata ako vravis...mozu mat zase ine problemy, ine nedostatky...kazdy ma take, ake mu pan Boh nadelil...

bibbaa

touareg: PPP je záležitosť psychiky, nejde s tým prestať len tak. Je to choroba. Takže písať veci ako "šťastie, že existujú aj normálne kočky, ktoré sa vedia aj najesť" je dosť nerozumné!

frey

ja som dnes zjedlaa
R. chlieb,syr,paradajka
O. poliefka,vyprazany rezen,zemiaky,salat
Ol. bebe,banan,ledove kastany cokolada
V. rezen,zemiaky,salat

pohodaaa,klasikaaa:)))