Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

pusate

na rozdiel od teba,nemám to šťastie a bez toho by som štíhla nebola,moji rodičia sú tučný..aj ja som bola ked som normálne jedla,teraz som chudá iba vdaka ane a mii,ale ty nevieš, čo je to byť tučná a z každej horalky navyše kg pribrať....

kasparatia

ja nie som a ani som nikdy nebola nic z toho len mam rychly metabolizmus po rodicoch..cela rodina sme stihly...a ak sa mozem opytat pusate..preco to robis ze nejes a vracas jedlo ja neviem ale asi to nikdy v zivot nepochopim naco je to dobre

jejelke

R: 100g kesu orechov D: 1 jablko O:2 keiserky so syrom V: 4 taniere spagiet s rajcinovou omackou, 2 100g margoty, 1 milka cokolada, 2 vajicka-omeleta...

kozliatko

Kasparatia ...taak sa zacni viacej predzgavat,lebo si musis zvysit prijem energie ako vydaj,ale ta ako pozeram prijmu by si mala az az;) takze treba navstivit pani doktorecku nech si ta preklepne,a date to spolu nejako dokopy;)

kasparatia

mne dnes:hmm ranajky chlieb s maslom a syrom
desiata:2 buchty s lekvarom
obed:kuracia polievka a strapacky s kapustov
olovrant:jaaj setko mozno od jahod az po pizzu
vecera:takisto vsetko co sa dalo rozky s salamov,so syrom, jahody ceresne pizza..

poliewoocka

Dnes:
R:2 rozky so syrom, salamou-zapecene +zelenina
D:jablko,3bit intenssimo
O:br. kare so salatom zeleninovym
Ol:twister nanuk
V:banan
DNes som mala rozlietany den, nie je to bohvieco...