ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
pusate myslíš, že ti to niekto zožerie? z tvojho príjmu kalórii silu mať nemôžeš a gymnastky nie sú vychudnuté ako ty, ale sú také akurát a vyšportované a svalnaté. keďže svaly sú ťažšie ako tuk, tak žiadna gymnastka nemôže vážiť 36 kg, tak netrep. a neverím ti, že si toľko skočila, to môžeš skúšať na niekoho iného. mám špecializáciu z TV a robila testy pohybovej výkonnosti ako tému diplomovej práce a teda som aj testovala žiakov. a viem aké sú štatistiky.ty si mohla skočiť tak maximálne 1,8 metra. aj to je veľa na teba.
adrien, tak dnes som zjedla: ráno nízkotučný jogurt s 2mi piškotkami,na desiatu jablko,na obed zeleninovú polievku bez tuku,na olovrant kapučíno a 4piškotky a na večeru banán.
PUSATE SAK IBA ODPOVEDZ!!!
wrrrrrrrrrrrrrrr,ja si nevynýšlam a fakt som tolko skočia a na liečení som už viackrát bola ale potom som zas schudla,lebo tak sa mi to páči a s 500kcal/deň som spokojná a stačí to na moje výkony,lebo ja som športovec a gymnastike sa venujem už 7rokov,preto mám také výkony aké mám a gymnastky musia byť štíhle,takže 10kg isto pribrať nechcem.
pusate nevymýšlaj si. určite ty s tvojou výškou skočíš do diaľky 3,6 metra. priznaj si, že si vychrtlá anorektička. skôr by ma zaujímalo, že prečo ťa rodičia nepošlú na liečenie. zrejme im na tebe nezaleží. si nevyvinutá a to máš všetko len z toho jedla. ešte si zrejme ani menzes nemala pri takej váhe. tvoju váhu majú dnes 10 ročné dievčatká, ty by si mala mať okolo 160 cm a 52kg. tak si to už uvedom, že ty tučná nikdy nebudeš, tých 10kg môžeš kľudne pribrať.
pusate kolko zjes ty?
R:nic
D:banan
O:jahody
O:vitaminy...
V:3dcl kofoly
jaaaaaaaaaaajboze, ja nepatrím k tým slabým anorektičkám o akých tu píšeš,každý deň spravím 120drepov,klikov,brušákov,a ešte makám aj s činkami-6kgovými,a na teline mám dobré výkony napr.šplh-8,4s alebo beh na 60m-9,8s a do dialky skočím 360cm tak si o mne nemysli,že nemám silu.
vcera:
R: chleba so syrom a paprikou
D: pomaranc
O: zeleninovy salat s jogurtovym dresingom a zemla, ako dezert jahody
Ol: jogurt jahodovy Fantasia
V: slane palicky
dnes:
R: chalva
D: zemla so syrom a zeleninou
O: salat s jogurtom, opeceny chleba s natierkou
neskor 2 jogurty, gumenne cukriky
V: neviem co bude
je to OK?? DAKUJEM!
a co ja som dnes zjedla??? rano gulky do mlieka, musli tycinku, potom moju fajnu desiatu co ocko zabalil- chlieb so sunkou s paprikou so syrom, na obed borsc a ryzovy nakyp, a teraz som si uchmatla kocku cokolady.... mam 170 cm a momentalne 65 kg... za normalnych okolnosti je to kustok viac ako by malo byt ale (nikto ma tu nepoznate takze asi vam dojde ze sa nepredvadzam ani nic take) kazdy den cvicim jogu 2 hodiny, ked pocasie da idem sa bicyklovat (cca urobim 20 a daco km aj s cestou spat), do skoly a zo skoly idem peso - tiez ked sa da- cez den priemerne nachodim 6 km a este robim v zahrade nasej jak otrok taky. proste snazim sa zit zdravo..kazdy vecer si lahnem unavena do postele (doplacaju na to moje znamky v skole :) ) ale som spokojna.. a nemyslim si ze som tucna..mozno trochu plnsia alebo neviem proste myslim si o sebe ze sa zmestim do objektivu fotoaparata.. neviem no ale ja myslim ze ja mam skor moju hmotnost v svaloch ako v tuku (aspon nieco dobre pri tej vahe :) )..nie som sice ( a chvalabohu) nijaky kulturista ale je rozdiel ci priberate na svaloch a ci na tuku..ale pri tejto teme a prispevkoch fora je to asi jedno ze kde priberate lebo tu len chudnete. ja som vam len chcela povedat ze proste niesom ani tucna ani vychrtlinka...som zdrava..mam tehlicky na brusku a aj inde sa nejaky ten sval zenskych tvarov najde a som stastna a mozno mne ktorej by bolo treba trosku schudnut ma vobec netrapi ci som o 3 alebo o 20 kil tazsia alebo lahsia pri nejakej sibnutej stupnici krasy..hlavne je byt zdravym a citit sa tak dobre