ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
to podla fotky nezistíš tam nevidno to nechutné sadlo,to by simusela videť naživo a dotknúť sa toho ,ale potom by ti bolo na grc,ja sa poznám v každej hmotnosti od 30-kostra až po 46-buchta, teraz som tak medzi a 36-štíhla.
vcera:
R: pol deci dzusu
D: jablko
O: 4 suchare s jogurtom
O: pol deci dzusu a 2 jablka
V: aerobic
prikazala som si jest minimalne tych 500 kcal denne ale po 2 tyzdnoch som nic neschudla tak zase znizujem:( som blba viem ale ja chcem strasne schudnut staci 2-3 kg ale chcem velmi:( nechcem hladovat ale ak by som bola vcera hladna tak si samozrejme este nieco dam zaklad je u mna nehhladovat a pravidelne jest
ja uz nechcem mysliet stale na chudnutie ale tie krepe myslienky stale su:(
pussy- nesom pro-ana, mam 173cm a 56-57 kg
tak tomu ver, že by si vyzerala k svetu, kebyže o 10kg viac. pošli mi tvoju fotku, ja ti poviem, či si akurát.
no isto,fuj,ako minule vraj lepšie a ešte tie ich blbé kontroly a pretvárka a prázdne sluby...NO MORE!!!!!!!!!
pusate tak to môže byť, ale to, čo som písala aj s tými gymnastkami, myslím vážne. choď na to liečenie, len ti to pomôže. uvidíš, že budeš aj lepšie vyzerať.
aha,ty asi myslíš skok z miesta tak to máš prevdu z miesta som skočila 184cm ale ja som myslela do piesku 360
Adrien ty si pro-ana?Liecis sa alebo ti vyhovuje tent sposob zivota?Kolko mas kg?
rozprávky môžeš rozprávať niekomu inému ty ´´gymnastka´´. ani nevieš, čo to obnáša. oni sa úplne inak stravujú. si nemysli, že nič nejedia. tak ako ty sa stravujú anorektičky a nie gymnastky.
co? tak vela....no ok....ked pri tom dokazes chudnut ta fakt zazrak...