ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
mila vilaamalka...nesom anorekticka...dnes som zjedla toho tolko ako jedia normalne obezny ludia...NENAVIDIM VIKEND!!! clovek je doma a nic sa nedeje...potom je spolocny obed a mne ide kus do placu ze co ostatny jedia ake hnusne veci...:( nech uz je pondelok____
na margo teba adrien: mala by si si konecne uvedomit, ze mas ANOREXIU. Mas kopec jej priznakov a to ze nemas extremne nizku vahu (zatial), nic neznamena... tu pusate zje skoro nic za den a ty jej napises, ze kolko vela zjedla??? .. a tvoj jedalnicek no comment .. a v inej teme pises "ako ist von s priatelom a nejest.. ?" .. myslim, ze to hovori za vsetko.
ja si nemyslim ze to je chore ale je to nezdrave a ak sa takto stravujes kazdy den tak to nie je velmi dobre lebo samozrejme aj na mna niekedy pride chvilka ze by som zjedla strasne vela sldkeho ale kazdy den urcite nie
Klarike a ty si myslis, ze je toto normalne???!!! same sladkosti..normalne je ranajkovat, jest zdravo, vela pit..zelenina, ovocie, pecivo, polievky, maso...proste vsetko a nie ranajkovat muffin, obedovat buchty s pudingom, zmrzku...chore
a zabudla si dodat ze a aj mas NORMALNY metabolizmus:)
R: muffin, kava
O:zeleninova polievka, 2 buchty na pare poliate maslom a 3 kopceky zmrzliny
a muffin
den sice este neskoncil, ale chcem aby ste vedeli, ze mozte jest aj takto a je to uplne normalne. uplne normalne. mam normalnu postavu, mozno trosku brusko, ale je to fajn. nevadi mi to. jem, lebo mi to chuti. jem normalne, co aj je normalne.
zazie2112: uplny suhlas !
adrien,ked niesi ana,tak jak sa ti môže zdať to čo zjem vela,ved ja som ana-tak potom si aj ty!