Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

romana

simona
Máš kus pravdy, ale nemôžem nezareagovať. Toto fórum pomáha hrozne moc. Je potrebné sa aj so svojimi skúsenosťami podeliť, poznať názor iných a poprípade prečítať, nejaké to povzbudenie. Je to síce istá chvíľa sedenia pri pc, ale neskutočne pomáha v boji proti ppp. To ostatné musí každá zvládnuť sama. Presne ako si napísala, pohnúť sama sebou...

simona

Ahojte. Vidím, že téma: "Čo som zjedla" je populárna. Otázne však stále zostáva, prečo je také dôležité pre ženu sa o to podeliť s niekým? Prečo si niektoré zo žien vyčítajú svoje stravovacie návyky? Ak chce niekto dobre vyzerať a byť zdravý musí sám vdieť čo mu robí dobre. Nikto nás predsa do ničoho nenúti. Netreba podliehať módnym trendom stravovania ako sú sporadicky vypísané v časopisoch. Najlepšie je mať svoj overený recept. Ale hlavne sa hýbať a nie sedieť pri telke, počítači. Ak zaženieš depresiu zo seba samej pohybom a chutným zdravým jedlom, bude ti fajn a budeš šťastná. Nemusíš viacej riešiť svoj problém skupinovo a utešovať sa... Jednoducho pohni sama sebou... Ďakujem.

sunshine

Po dlhej dobe normalna strava: rano: omeleta a pomarancovy dzus, desiata: horalka plus jablko, obed:opeane zemiaky plus zelenina, olovrant: kukuricnik, vecera: zemiakovy salat... pomedzi to tazke fyzicke zapolenie na firemnych hrach, vecer alkohol, ale som si ista, ze vsetok bol dokladne vytancovany:-)

po dlhom case som nemyslela na to, co kedy a ako zjem... a bol to fantasticky pocit!!!

klewa

čo že? že hlad je krásny pocit,tak ako pre koho.ja nenávidím ked som hladná,ved vtedy som úplne nervozná fúj a preto sa račej vždycky nažerem a mám pokoj.

adrien

a diki ze mi aspon dakto rozumie...v noci som tu bola o 4:00 lebo som nemohla spat bola som hladna ale je to taky krasny pocit...

que

adrien, niekto tu má pocit, že neovláda vlastný život, že? Pracovný týždeň je taký pekný, sporiadaný, všetko si zariadiš ako ty chceš, si v pohybe a strácaš kJ a potom príde hnusný víkend, ty nič nerobíš a navyše všetci okolo teba nekontrolovateľne jedia... Fuj, to poznám. Ale zamyslela si sa niekedy nad podstatou svojej "posadnutosti"? Nič ti nevyčítam, len mám podobnú skúsenosť. Aj mne to trvalo roky.

adrien

nechcem o tom hovorit lebo sa hanbim....uz nech je pondelok a kazdy mi da pokoj...snad sa zajtrajsok dajak prezije....:((((

zuju

ja som dnes vcelku spokojna
R: jogurt activia, banan ciniminic
D: 2 kuracie parky, rozok, horcica
Ob: brokolicova polievka, s odstupom pol hodiny zemiaky, zapekany karfiol, uhorkovy salat, ciniminis- hrst
Ol: nektarinka
V1. brokolicova polievka s ovsenymi vlockami, ta z obeda a zemialova loksa
V2: rozok maslo, salam, hrst piskot