ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
wazalka....to co? to sa tak stravujes bezne alebo to bolo iba dnes? mas tam totiz vela kakaa, mlieka a to su kalorie...si bulimicka?
všetko samé sladké wazalka a nmáš chť aj na dačo slané? aj zeleninka ti tam chýba,to je chyba...
Iba tak....
R: orieskove musli s mliekom
D: BeBe kakaove a jablcko
O: mliecna ryza posypana Grankom :-)
Ol: 2 Kinder Pinqui a jablko
V: Corn Flakes s mliekom a medom
r:jahody,maliny s jogurtom plus hrst lupienkov
d:malinovy koktail(maliny s mliekom)
o:ryza s kuracim masom
v:platok celozrnneho chleba s plesnovym syrom,paradajka,paprika
je to dobre ? fakt sa snazim. uz dva tyzdne som sa neprejedla :)) neviem dokedy to vydrzim ci to na mna nepride zas ale budem sa snazit ..
no, dnes sa hanbim. mam plne brucho karameliek bez cukru a je mi otrasne. najradsej by som sla na wc, ale neda sa to. nie som sama. a tak je to asi najlepsie, nech sa ucim na vlastnej hluposti.
Saskia, pisem sem pre to, lebo tato tema je o tom, CO SOM DNES ZJEDLA. Snazim sa to tu nejak vyrovnat nakolko lutujem tie baby, co za cely den zjedia len jablko alebo maju "nekontrolovatelne bohaty" jedalnicek a myslia si, ze schudnu a budu krasne a zdrave-co nie je bohuzial pravda, lebo oberaju svoje telo o ziviny a najma ak su mlade hazarduju so svojim zivotom a buducou schopnostou pocat a vynosit deti...Ak mas nejaky osobny komplex, ktory ti brani normalne fungovat a namiesto toho, aby si riesila svoju situaciu utocis na inych, prosim. Ja ti len zelam, aby ta to rychlo preslo a bola aspon scasti taka stastna a vyrovnana ako ja.
PS: vdaka tomu, ze jem aspon kusok zdravsie, hybem sa a nepozeram kazdy den na vahu, nepocitam kalorie a netrpim sebalutostou mam vynikajucu pamat a predstav si, ze si nejakym zazrakom pamatam, co som popapala:)))
PEKNY DEN:)))
saskiia :)))) to co si tym chcela povedat? si myslis ze ti ktori nemaju problem s postavou a s jedlom tak si nepametaju co za den zjedli? :))))))
adrien: ked to tak citam ... ty stale nechapes, ze si ANOREKTICKA, pretoze hoci si sa najedla (ale len preto, ze si musela), mas z toho vycitky, ako si toho strasne vela zjedla, pritom myslim si ze to bola urcite normalna priemerna davka, len to proste nebolo tych tvojich asi 50 kalorii ktore zjes denne. A potom este napises, aky je "hlad krasny"... ? .. ved to su vsetko priznaky anorexie.
poliewocka ty sa tu hras na super zdravu super krasnu a ze v to vsetko veris,ale keby to bolapravda tak predsa nevies neustale co si za den zjedla a nekontrolujes to!
Vcera:
R:toast so syrom, kuracou sunkou, zelenina
D:mala zmrzka v meste
O:cestoviny s omackou a kare, ladovy salat
Ol:ovsene vlocky suche-taka zmeska:vlocky ovsene, psenicne, razne, semienka lanove, slnecnicove,pohankove,lieskovce,hrozienka...
V:ladovy salat
Dnes:
R:hrianky s olivami
D:za hrst tych ovsenych vlociek
O:sosovicova polievka a 2 lokse
Ol:dam si jogurt s vlockami
V:zeleninovy salat, a padne aj zmrzka, na tu si brusim zuby:P