Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

ich

Dostala som od rodicov taku knizku. Este davno. Je to dobra knizka, aj ked niektore veci maju jemne anorekticky nadych, ale to moze byt aj moja zaujatost. Mne sa totiz zda ze akekolvek vacsie staranie sa o vahu a stravu nieje zdrave.
Ta knizka sa vola preco francuzky nepriberaju? asu tam nejake recepty, rady atd... kazdopadne sa tam da docitat, ako si udrzat vahu...
Odporucam precitat. Aj keby vam to nic nedalo, mali by ste aspon nejake vedomosti, kt. sa mozeu neskor zist...
Pise to jedna Francuzka, kt. isla studovat do USA a pribrala, ked sa vratila, nevedela to zastavit a stale jedla blbosti a priberala. Napokon jej pomohol nejaky odbornik. Tato zena uz pomohla mnohym zenam.
Aj ked je to trosku aj o tom, ze ako schudnut, ale to len pre tych, co nekontrolovane vela jedia...

meandy

No ja zatial nemam zavratne vykony. Takyto zdravsi zivotny styl a rozumne stravovanie som si zaviedla snad len mesiac dozadu. Totizto pred necelym rokom sa vo mne zrodila myslienka trosku schudnut... stacilo mi 2-3 kila. Samozrejme prve co ma napadlo - budem drzat dietu... lenze to sa nedalo zvladat. Vydrzala som asi jeden tyzden a potom v nedelne popoludnie som sa vzdy prejedla. Povedala som si nevadi, tak zajtra skusim inu dietu.. lenze stalo sa to iste... opakovalo sa to aj 100krat. Navyse vsetko co som akoze "schudla" sa mi vratilo aj s urokmi. Uz ked som bola na pokraji zufalstva, povedala som si jednoducho STOP a zo dna na den som si zacala zaznamenavat co som zjedla, co som si mohla odpustit, naopak kde by som mohla zaradit viac zeleninky a podobne... to trvalo isty cas. Ako som uz spomenula oficialne po novom som zacala asi pred mesiacom, mozno pred mesiacom a pol. Odvtedy som dala dole len 1,5kila, no verim ze ked si nastarujem metabolizmus, tak to pojde lahsie. Uz na tie srackove diety neverim, len mi spomalili metabolizmus a mam problemy s travenim.

hmmmmm

Ahojte,,, citaa som tu prispevky a boli presne o tom,, o ocm som myslela ze ked otvorim tuto temu budu. Ludia, pozrite, nechcem nikoho kritizovat ani nikoho obhajovat, ale napr. ja mam 164 Cm a ked mam 50 kg tak na mne visi sadlo, proste mam pomaly metablizmus, neviem ci mam tazke kosti ale jednoducho aj vaha, ktora je pre mna uz nizka je naozaj vysoka, kedze vyzeram tak jak vyzeram a stravujem sa UPLNE normalne, jedine pokial jem viac tak sa to na mna zacne rychle lepit a priberam rychlostou svetla, len tolko som chcela. Nemozete posudzovat len baby podla toho kolko meraju a vazia, kedze su v tom aj ine faktory.....

meandy

R: musli so sojovym mliekom
O:jablko
O:školský (karfiolova polievka a nejake mäso so zemiakmi)
O:Nízkotučný jogurt do ktorého som si nasypala vločky a kandizovane ovocie
V:No večer vždy cvičím, preto nevečeriam...
Počas dna inak papám mandle, tekvicové semienka a tak... Som človek dlhodobo chudnuci, žiadne jednorazove diety... a darí sa mi...vždy si dávam len malé porcie... ani ten obed som nezjedla celý tak ako som napísala... nejakú polku som na tanieri nechala... už som proste cítila ten pocit sýtosti, takže tak...

zazie2112

Mna to vytocilo, ja ti mozem len zavidiet, si velmi rozumna a vyspela na svoj vek, drzis sa pod kontrolou, stihla, zdrava a spokojna....vela ludi ti este bude zavidiet, s tym sa musis zmierit:)Aj ja ti zavidim, ale v dobrom:)

poliewoocka

Zazie:) mne prislo len luto, ze na mna takto saskia vybehla, aj ked ma vobec nepozna. Lutujem zakomplexovanych ludi, co hned utocia, aj ked tym nic nevyriesia. K tomu vcerajsiemu pridam este malu misku ceresni.
Dnes:
R:2 zapecene celozrnne rozky so sunkou, syrom.K tomu paradajka a paprika
2 kocky cokolady pred odchodom do skoly
D:jablko, 2 ks toffife
O:sosovicova polievka zo vcera
Ol:asi si dam jogurt s vlockami
V:idem von, tak to bude zmrzlinka:p

zazie2112

POliewocka Gratulalacie, tomu sa hovori inteligentna nakladacka!!!:)verim, ze baby ako saskia sa aspon trochu nad sebou zamysleli!

tfuj

adrien,tebe sa zdá aj 1 jablko vela kalorii,podla teba sa dá chudnúť,len ak nič neješ či čo-to je choré a neni to vôbec pravda,to vedie len k jojoefektu a nie štíhlej línii. a wazalka vôbec nemusí byť bulimička,iba papá,čo jej chutí a ked jej chutí sladké,tak sa vykašle na kalorie a isto je zdravšie ako ty,lebo podla mňa si ešte chorejšia než pusate,ty si tu najviac chorá a nie ona,ako tu ktosi písal.