Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

biba

no boli sme v mekaci,ta nugety a salat,a ten mufin mi zvysil z tamat no...myslim ze je to lepsie si dat nugetky ako spraskat bigmac..aj ked niekedy sa stane:D ..a delisa,niekto spraska musli,v ktorej je tiez plno cukru a kade coho..a je mi to akoze absolutne jedno,ci zjem sem tam nieco skodlive,lebo uz len to ze zijeme v olovnatom vzduchu nie je vobec zdravee! :)

dnes:
R- mrazene jahody(miska),jogobela,musli
d- mrazena dren,paru keksikov Form light (kksiky bez cukru,cisto prirodne)
ob- zapekane cestoviny so zeleninou,kuracie prso
ol- varena kukurica
vc- neviem este co,ale asi grilovane file a misisko zeleninoveho saltu :D

tfuj

dosť dobré,ale tie mekáče ti to tam špatia...to by si si mohla odpustiť,biba
a na miesto tej delissi radčej nejakú muslityčinku...

biba

R : musli,mlieko velaaa velaa mnam
D : kalerab
O : dost neskoro...Lasagne
Ol :- prepchata z lasagni
VC : toast,pradajky,uhorky
Vc 2: muffin z Mc'donalds

Vcera:
R - kava,banan (nestihacka)
D - Delissa xxl,mandarinka
Ob - kuracia polievka
neskor 6 Mc'nuggets a chef salat
Ol+Vc (bola oslava 70 ky ) chlebiky,kolace ..

zazie2112

jasne ze nie si saskia, bud rada, ze uvazujes ako uvazujes, dnesny svet je zvrateny a povrchny a nuti ludi tyrat sa a robit neskutocne a nelogicke veci, asi sa odstahujem do tibetu...

saskiiia

a naco si to tu vlastne citam,aby som viac pochopila to myslenie ludi lebo sestru nechapem,ja tiez nemam zaavratny metabolizmus co spali vsetko proste cvicim.ale ked baba so 176cm a 48kg napise ze je v pohode a nema anorexiu tazko uverit ked ja mam o 20cm menej a len o kilo menej :) alebo ja som straaaasne tucna pre tento svet???

saskiiia

poliewocka tak este raz prepac,moja reakcia mozno bola prehnana.jasne ze je dobre vediet co jes len vacsinu s ppp rozculuje vidiet ze ludia normalne jedia a pritom su v pohode,napr moja sestra trpi ppp a neznasa ze ja si dam na obed pizzu a ona cely den-tyzden je salat(po tom tyzdni som ju vzdy nasla oblozenu horou jedla ktore do seba tlacila do seba uplne vsetko)

poliewoocka

Takze dnes:
6:00- 2 rozky s platkovym syrom, salamou a zeleninou
6:30-asi 2 male keksiky bebe rodinne cokoladove
10:00- jablko
14:00- sampinonovo-hraskove rizoto so zavaranymi uhorkami
15:00- zmrzlina kakadu kornutok
17:30- cucoriedkovy zvolensky jogurt s ovsenymi vlockami
potom som cvicila od 18:30-19:30
suseda poslala teraz misku ceresni, nedalo sa odolat:p

ich

Ach, pre vas by tento jedalnicek asi neznamenal tak vela ako pre mna, ale ja do tejto temy nemozem prispievat, pretoze sa strasne hambim za to co som ziedla a vazsinou si to ani nepamatam...vsetko porade....
ranajky....vlockova kasa s orechamy a medom
obed....cesnakova polievka
vecera...dusena zeleninka s hriankamy. a 4 bombony z celej bomboniery, ktora je moja a ked som ju dostala, tak som si povedala, ze aha dalsia vec co pojde von...ale ovladla som sa a ostala pri 4 hoci mam tu bombonieru otvorenu na stole...
Mam zo seba dobry pocit dnes...den bez zachvatu som mala naposledy v marci...pamatam si to, lebo si ten den pripominam a vravim si, ze musi sa to dat zvladnut, ked uz som aj jeden den nevracala......ale co je to jeden den...........vtedy mi s tym pomahala sestra a dnes mi pomaha len moja vola..

poliewoocka

Saskia, ja som sa neurazila, ani si sa ma nejak nedotkla:) Ja som len narazala na to, ze si mala pripomienky, ze sem pisem, co som pojedla. Nemyslim si, ze robim nejaku vyraznu chybu, ked si denne aspon sem zosumarizujem, co som zjedla. A myslim, ze tato tema by mala byt na tento ucel sebazdokonalovania a nie pretekania sa, kto viac vyvrati alebo zje menej. Myslim, ze mat ppp nie je med lizat, musi to byt strasne byt ovladany jedlom...

saskiiia

poliewocka,ja som na teba nevybehla nebud az taka dotknutelna,nijaky komplex nemam len sa mi zdalo zvlastne ze neustale pises co jes medzi dievcatami ktore to evidentne v hlave nemaju v poriadku(aj ked niektore proti tomu bojuju a to sa ceni)mam niekolko kamaratov(naschval nepisem kamaratiek kedze su tam aj 2chalani s a anorexiou co poznam)takze neutoc na moju inteligenciu ani komplexy,len viem ze takto nejako zacala vacsina z nich-pisanim si dennikov co zjedli.ak som ta urazila prepac nebolo to tak myslene.a samozrejme ze ta nepoznam preto som reagovala len na to co vidim/citam