ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
mirka23
len ked ja niesom štíhla,ale vychrtlá,nepáči sa mi to:každé oblečenie na mne visí a topím sa v ňom,musím si kupovať velkosť na 10rokov a najhoršie je,že si ma chalani nevšímajú,lebo niesom sexy a nemám cici a rici a skoro všetky spolužiačky už majú chlapca,stačí,ked si dajú výstrih...ale ked si ja dám výstih tak sa ma zlaknú,namiesto kôz mi tam vidno trčiace rebrá,a na to ich asi nenalákam aj v plavkách sa hanbím,radšej by som bola tlstá,lebo tak by som mohla schudnúť len na štíhlu a podla mňa sa lahšie chudne,ako priberá,stačí nejaká choroba a hned 2kg dolu,a potom mi aj mesiac trvá kým ich tam horko-ťažko naberem späť,ja nechápem tie anorektičky,ktoré sú krásne a štíhle,že chcú dalej chudnúť
ved sa len zošpatia a prídu o kozy...
c-kico
ne urcite nedrz hladovku! to ti takto organizmus nespomali.mas to v genetike.asi sa s tym budes musiet zmierit.Ja viem ze ti to bude proti kozi sa prejedat ale asi to inac nepojde..jedz hlavne celozrne pecivo,ryzu,cestoviny,bielkoviny urcite,a vela! a k tym nutridrinom.ako som pozerala vypila si jeden za cely den,to by si mala ku ranajkam,k desiate,obedu aj veceri aby to malo nejaky efekt.Nutridrink je len vysoko energeticky napoj cize na to aby ked ich vypijes litre si mala dost energie na ulozenie v tele.po jednom to fakt nema vyznam.Inac ti neviem pomoct,ine holky by sa asi najradsej roztrhli keby mali tvoj metabolizmus.
ta co ja viem skus nieco take ze:
ranajky:4-5 platkov chleba s maslom,syrom(najlepsie nejaky vysoko tucny,eidam parmezan) sunkou,pazitka,paradajkja(daj si ich do toustovaca napr) k tomu nutri drink, alebo vela krajcov vianocky,s maslom,dzemom/nutela na to nejake platky ovocia,kludne si ich aj slahackou obstriekaj ( ja som si robila niekedy aj knedlik potrety maslom,na to granko,zapiect do toustovaca,na to slahacka,a ovocie),a k tomu kakauko si urob popripade zase nutri drink
desiata: napr,ovocna misa,do toho nasyp musli,trochu mlieka,abo smot.jogurt,popripade obsyp kakaom,k tomu piskoty,bebe, abo si daj ovocie+nutridrink+keks nejaky
obed:normalne rodinny,polievka+druhe jedlo,kludne si naloz duplu,k tomu nejaky salat,moze byt aj ovocny,alebo nejaky kolac (bublaninaaa:D)
-polievky skus nejake zaprazkove,fazulova,hrachova,..sytejsie..
-druhe jedlo,daj si kludne aj nejaku kalorickejsiu pizzu,alebo cestovina s roznymi omackami je dost kaloricka
olovrant:piskotiky s nutridrinkom,alebo s kakaom,alebo bebe keksy vela a ovocie,rozne jogurty s musli,alebo zeleninove misy zalievane dresingami
vecera: toasty+zelenina,nutridrink alebo cestovina,ryza,tarhonaa + masko nejake kludne fajne grilovane,horcicka,kecupik,zeleninka
palacinky mnami
2vecera:tvaroh plnotucny,vanilkovy cukor+zltko,hrozienka,a hocico do toho a spapat mnam!
--co ja viem taketo veci ma napadali,nevravim ze je to nejake superzdrave alebo nieco
-urcite nebudes vediet takto jest hned,musis si roztahovat zaludok
-a co dalej,neviem,odsudte ma:D
biba napisala si to teda super s tym prberanim myslim,ja to tak isto zacnem praktizovat,lebo potrebujem pribrat a tym clankom si ma super povzbudila..takze aj ty si sa takto napchavala hej?no uricte to zaberie,dik za inspiraciu.
biba
diki za rady,bola som aj u odborníka aj na vyšetrení štítnej žlazy,ale že je všetko v poriadku,vraj som úplne zdravá...fakt to bude asi tou genetikou,moja mamina je tieš taký chrústik,ale predsa len má nejaký ten zadoček a prsia,narozdiel odo mňa...a otec to je taká dlhá palica,ale ja som dosť krátka 152cm meriam,ale doktorka mi vravela,že určite sa ešte vytiahnem,šak mám iba 15rokov,len tá váha ma štve,najmä ked tu čítam,že vážim ako anorektička,velmi sa za to hanbím:-(a bojím sa,že sa mi budú na strednej vysmievať ak do septembra nepriberiem,a ja mooc žerem fakt,doktorka mi aj predpísala nutridrink,ale nič na mňa nezaberá,ale kdesi som čítala,že hladovkou sa spomaluje metabolizmus,jakísi jojo-efekt,či čo. myslíte,že keby som držala 3dni hladovku a potom sa začala prežierať pribrala by som?len sa bojím takto experimentovať že ešte viac schudnem...ozaj neviem akosi spomaliť metabolizmus,lebo furt sa prejedať to tiež nieje moc príjemné,ale bez toho to asi neide...
je to tu dost pestre ako pozeram,niekto chce pribrat,nevie ako,niekto zase ultra diet jedalnicek + otazka ci je to okej? a potom treti typ nic nic,pizza,nic...Nechcem nikomu radit co je okej no nie je,ale tie posledne 2 typy asi okej nebudu.A aj keby som dala milion rad,tak to bude mat s velkou pravdepodobnostou nulovy efekt!..Presne tak,celkovee zaoberanie sa jedlom a jeho akymsi zratavanim je dobra cesta k ppp,.ANO,ppp trapi aj mna,aj ked uz je to celkom fajn!Uz si kludne dam aj tie "samy cukor-musli" ,aj delisu,aj mekac,aj pivo,nanuk a secko to NEZDRAVE A KALORICKE...samozrejme vsetko s mierou,ale zijeme len raz,tak si nebudem a nechcem nicit uz zivot neustalym rozoberanim ci mi to prospeje ci ne,taktiez si dam aj celu misu musli s mliekom a sa napraskama a si to plne vychutnam ako presne si odvazit 35g a deci mliecka...a ktej ceste k ppp:SI spomenme ked sme boli deticky,tu chlebik,cukrik,nanuk,polievocka,obedik,proste hocico! a nikto sa tym nezaoberal.Toto je zivot bez PPP.Nevravim ze uplne nemysliet na jedlo,to je nemozne:Daj v ramci toho ze sa mame zdravo stravovat tak na to treba prihliadat:) ....
c-kico : no asi mas supermega rychly organizmus.Tak skus zajst za nejakym odbornikom na vyzivu abo daco,vysetrenia stitnej zlazy abo nejak tak..potom to mozte mat aj v genetike,kuk na rodicov ako su na tom ;) ..
moja rada na pribratie: hm,po pravde,presla som si anorexiou,aj ked vtedy som nevedela ze to je anorexia,proste som dost maaalo jedla,podvaha brutal,cista kostricka.A potom ked uz seci nado mnou plakali nejak ma osvietilo,a zrazu som chytala zracie zachvaty,normalne som sa prezierala,proste Tiskala do hlavy! nebol to najzdravsi sposob pribratia,ale pribrala som z 46 na 55kg takymto stylom (170cm) ..odvtedy sportujem,stravuejm sa podla chuti a akoze zdravo:) no a drzi sa mi to okolo 55;)
a ty?..rano si daj mega ranajky,urob si toasty sunka,salam tucny syr,vela toastov:D a zeleninka..abo mega misa musli s mliekom,plnotuc,abo smot.jogurt!
desiata,tiez daco ovocie+smot.jogut+keksik
obed,to je jedno,rodinny,daj si poriadne aj duplu vsetko,aj kolacik za tym,proste sa NAZER :D
olovrant:skus salaty,toasty,+zalievka na salat nejaka tukova
Vecera: to je jedno,daj si co ti chuti,volske oka,kura+ryza,cestovina+nejake tazsie omacky
a potom sa vlastne cely den dopuj dacim:) a pred spanim zjedz este misu tvarohu+cukor+vajicko+hrozienka!!
-inac ti asi neporadim,len sa skus prepchavat,mozno to zabere,urcite sa budes citit jak prezrate prasa,ale za pokus to stoji,hlavne musis mat vysoky prijem energie,a kludne si dopraj aj to najkalorickejsie z meakcu :D
R: activia+ ovsene vlocky
O: mlieko odtucnene+ovsene vlocky
Ol: jablko
V: 1knackebrot+ platok syra+2platky uhorky
3l nesytenej vody, zeleny caj
Je to malo?vela?prosim poradte ja uz neviem:(
biba,aj ja zbooooooožňujem zapekané musli,najradčej mám banán-čoko,alebo med-oriešok,mňaaaaaaaam...ale sypané nemám moc rada,vlastne ich vôbec nemám rada,sú také bez chuti,fuj a aj v tých je cukor šak skoro vo všetkom je a to by sme už takmer nič nemohli,to je somarina aj cukor nemusí len škodiť ak ho nejeme príliš vela,ale ja na to kašlem ja jem sladké lebo to milujem,no moje zuby sú toho dôkazom:-(samá blomba,a to mám len 15rokov,ale to je dedičné,ako aj postava,v tom mám zasa opačný problém-nijako nedokážem pribrať a tie nutridrinky bola len strata peňazí,už neviem,čo mám robiť,chcem mať do septembra aspoň tých 40kg,tak mám ešte 2 mesiace aby som pribrala 5kg...nepozná niekto niečo ešte účinnejšie,ako nutridrink???????????
R: jogurt malinovy a dve cerstve jahody v nom
D: bio kesu oriesky, 2 bio kokosove okruhle male keksicky
O: tofu s dusenou zeleninou, kusok tiramisu
V: 10 jahod, 2 jednohubky celozrnnej bagety s maslom a syrom- jedna s medom
a este dva tie male bio kokosove keksiky
co vy na to? je to dobre? prosim povedzte mi:)
no tie musli moje na ranajky..hej tiez maju asi dost cukru,kedze su to tie krupave cokoladove...ale ja ich milujem proste! snad ked mi dojdu prejdem na tie sypane nezapekane;D