Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

nikča

tak ja som dnes zjedla:
r:tri krajce takeho dajakeho mensieho multicerealneho chleba :D so sunkou,syrom,paradajkou,uhorkou,paprikou
d:jablko
o:spagety s paradajkou,olivami a nalev s olivoveho oleja a zeleninoveho vyvaru
Potom o tri hodiny neskor polievka s krupicovymi haluskami
V:jogurt activia
aa este sa chcem spytat ci je detska krupica vhodna na ranajky ? alebo len tak vecer .. ked tam dam napr. ovocie .. hmm ?? alebo s cim by som to mohla ochutit ? nikdy neviem co jest na veceruuuu ...

paaa

c-kíčo ja tiež neviem či tie nutridrinky pomahaju asi zaleži od každeho človeka lebo každy je iny.
Tiež som ich pila. Bola som v nemocnici pre podozrenie z anorexie
všetko čo mi dali som zjedla a to boli normalne porcie 4 knedliky na obed a tak
rodičia mi nosili jesť z domu aby som skor pribrala pila som 3 nutridrinky denne a po mesiaci som odišla len s dvoma kilami viac. Ešte ma obiednali na vyšetrenia nič mi nezistili ale brala som dajake tabletky ale neviem ake to boli a až potom som pribrala 5 kg.
Takže maš pravdu niekedy je lakšie schudnuť stači len obyčajna choroba.

fudbalista

MOJ DEN AJ S JEDALNICKOM
(skoro každy den to je podobne)
R: dva grahamove rožky šunka paprika
pol litra čaju
potom idem behať 1km
D: rožok so šunkou + nejaka zelenina
aspon jeden kus ovocia- dnes banan
O: dva taniere polievky
ryža mäso a niejaka omačka niekedy aj s duplou
potom mam 2 a pol hodiny fudbal niekedy aj viac
Ol: sladka buchta + keks potom idem zasa behať 1km
V: zemiaky a mäso
väčšinou potom posilujem
V2:jogurt a rožok so syrom
neviem či je to vela či malo lebo sa s tym velmi nezaťažujem ja som spokojny hladny nie som a športovať vladzem toto bol včerajší jedalniček)

c-kíčo

biba
ešte raz dik za typy,som rada,že tu niekto radí aj ako pribrať,a nie len ako schudnúť:-) a toto je môj dnešný jedálniček:raňajky:smotanový jogurt a sladký rožtek a kakao
desiata:banánové čipsy v čokoláde a pomaranč a acidko vanilka
obed:3 zemiakové posúchy a hrachová polievka s párkom a plátok chleba
olovrant:pôjdem s kamoškami na nanuk,najradčej mám orieškové korneto:-D
a na vačeru ešte neviem,čo nájdem v chladničke,teraz pijem ladovú bielu kávu
a máčam si do nej marína keksy od babky...a potom po večeri budem ešte vyhrízať semiačka ako vždy:-)

gabinka

juj bibi fakt dik,si super ja to musim takto zvladnut tiez chcem pribrat urcite tak ako aj ty si to dokazala.ja to mam tak isto,len to musim postupne naraz tolko nenatlacim do seba to by som praskla asi.ale fakt velmi dakujem si suuuuuuuuuuuuper:)

biba

ano myslim ze lasagne su dost kaloricke,teda ked je tam plno besamelu a tucneho masa,inac su niekedy robene aj v celkom slusne dietnej forme

c kico
jasne semiacka skoro som zabudlaa,arasidy,orechy najme kesu maju plno tuku ale toho zdraveho pre telo!
chapem ze nemas na to zaludok tolko do seba strepat:D to by som ani ja nezvladala:D len nejak zacat musis no;) a chapem nutridrinky su drahe dost,tak skus si robit nejake mliecne frape ovocne s cukrom a smotanou!:)
ja som sa neprejedala sice takto pravidelne,ale narazovo,proste asi ako bulimicka pred zachvatom,lenze ja som sice mala zaludok na prasknutie,ale na dusi lepsi pocit ze priberiem z tolkeho jedla..a to boli fakt mega davky,najme vsetko dokopy,slane sladke,horke....fuj..nerobte to takto,lebo to je velmi zle takto narazovo radsej takto pocas celeho dna jest dost vela

c-kíčo

biba,ja ťa neodsudzujem,som ti vdačná,že ma takto povzbudzuješ,lenže tie nutridrinky sú dosť drahé a ja ked ziem aj polievku aj druhé,tak potom už nevládzem aj dezert a duplu už vôbec,šak by som praskla...a nutelu tieš zbožňujem,mňam:-)
aj čokoládku,no nie moc často ,škodí to zubom,tak častejšie sa pchám arašidami a tekvicovími semiačkami,tiež som kdesi čítala,že to má vela kalori a chutí mito

biba

gabinka
heh som rada ze som ta inspirovala.Ano ja som sa doslova prezierala,nevedela som sa zastavit,az na to ze ja mam metabolizmus teraz uz normalny( teda myslim)..lebo po tej anorexii som ho mala urcite na minime mozno preto som nabrala skoro tych 10 kil fakt ze za paru dni!..ale urcite nehladujte aby ste si ho spomalili!...najvecsia blbost!.

dnesok jedalnicek:
ranajky: 5ks vianocka s nutelou(zapecena v toustery)na tom potreta jahodova jogobela

desiata: nanuk Sabina v skolskom bufete:D

obed: tarhona,cervena fazula,nejake bravcove sote ci co + paradajkova polievka

ol: zatial neviem

vecera: idem s kamoskami na pizzu a mochito! waa

-a samozrejme sem tam si zobnem nejaky cukrik ked je v obyvacke na stole abo odlomim z cokolady ale ta to sem nebudem vypisovat

teda: ja uz nebudem tu pisat jedalnicky,lebo ma to zase trochu deprimuje sa vracat pomaly k stavom kedy som az prilis rozmyslala nad tym co jem.Nechcem sa uz k tomu vratit! ked uz som sa raz z toho vyhrabala