ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Raňajky: vianočka s masielkom a káva
o deviatej som šla do posilky, tak som mala až obed: špagety s dusenou paprikou s vajíčkom, k tomu syr, paradajka a uhorka, mnam
o druhej som si dala jablcko a Bebe
a teraz o piatej jogurt s musli
a ešte o osmej nejaká večera, asi chlebik
romanka, prosim ta mozes prezradit, co ta budu stat tie zubky? .. a teda kolko kusov si nechavas urobit...dakujem
R: 1,5 krajca celozr. chleba s čerstvými jahodami, trochu tvarohu a 2 lyžice smot. jogurtu- potreté. 1 dcl džúsu+ 2dcl vody
D: káva s mliekom a medom /nemohla som, bola som u zubárky/
O: zelenin. šalát s tuniakom / čín. kapusta, pol paradajky, čerstvý hrášok, trochu kápie, mor. soľ, jablč. ocot a pol konzervy tuniaka v oleji/
neviem ako sa volali lebo na mne skušali viac tych liekov najskor mi predpisali 700sk a nepomohli mi ani trošička ale sa mi zda že tie čo mi pomohli neboli z tych najdrajšich taka celkom normalna suma okolo 200sk bez predpisu s predpisom lacnejšie. A ani neviem za kolko som pribrala asi dva a pol mesiaca. A je mi luto ale fakt si nemozem spomenut ako sa volali.
ranajky: melonik, 2 brioskyne a banan:D teraz pijem kavicku... ale vcera som mala okolo 22 rizoto so tzeleninkou a dva banany:(
paaa
nevieš ako sa tie tabletky volali a či sú iba na predpis? a zakolko si s nimi pribrala tých 5kg?
Takze dnes:
R:grahamovy toast so syrom, salamou a salatom= ladovy salat, redkovka, paradajka, paprika, tekvicovy olej
D:jablko, kokosovopuncovy kmen
O:paradajkova omacka, knedlik, fasirka
Ol:polka jablka, mala cokoladova zmrzka
V:grecky salat=ladovy salat, paradajka, paprika, olivy, olivovy olej, balsamico
cvicila som:)
R: celozrnný chlieb krajec a pol s cottage a väčšou paradajkou, džús /mrkva, jablko, banán/ asi 1 dcl + 2dcl vody
D: grahamový rožok suchý s jablkom
O: ryža natural s jablk. vlákninou, škoricou a bielou activiou, jablko, 2 kúsky z Be-Be dobré ráno.
O: dala som si len kávu s mliekom a neskôr 2 dcl actívie- nápoja
V: paradajka, hlávkový šalát, 100g asi nízkot. tvarohu a 50g morč. šunky /neviem presne množstvo, len tak odhadujem./
mimo to asi 2 l vody a ešte 1 nesca doobeda so smotanou a 1 lyž. cukru.
ranajky-nicccccc
obed-5 lyziciek zemiakovej kase,kusok torty-vyzvracane
olovrant-2 dcl jogurtoveho koktailu ktory cely obsahuje 64 kcal/272KJ
vecera..to stejneee 2 dcl
mam nenormalnu chut sa prejest,no zatial sa krotim
no môj deň začal s klobásou a končí slaninkou