Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

biba

tak dakujem slecny:)
-c-kico,no nejak mi zachutilo teraz pred kramamy,ale zas nemozem az tak to prehanat:D fakt vcerajsok som bola od rana prezrata,a keby ze mam taky kazdy den ta dakujem pekne:D ako snazim sa dost sportovat,a este ked k tomu pripocitam ten kazdodenny zhon :D

gabinka

bibi fakt velke diky za pomoc,za tie jedalnicky kazda inspiracia je super,mne to velmi pomaha.ked budes mat chut tak kludne pis dalej jedalnicky nie preto ze by som ti to chcela pripominat,ale celkovo na povzbudenie a urcite nam len tym pomahas,mne teda na sto percent.musime to porazit.....som na tom asi tak isto ako c-kico.dik pekne

c-kíčo

biba
zaujímavý jedálek,a radčej mať kolo bokov tých 110 ako mojich 75,to je ženskejšie a pre chalanov viac sexi...máš rada višne,že,aj ja aj pierota mám rada,najradčej ananás-kokos,aj šerifa,my máme nejaké podobné chute a jedálky:-D

biba

c-kico
jj,pekne papkas:) aa ano hovor si ze ano priberam,budem pekna cica mica,s cici rici:) a mozno to bude mat nejaky efekt a ti to zacne liezt na podvedomie a to robi zazraky:)

noo a jak tak pozeram,som spominala ze uz tu nedam jedaaalek,ale tak aj tak sem chodim na zdravie pozerat tieto fora,kozmetika,choroby,tu kuknut ako sa bojuje s ppp a poradit ked by trebalo:) takze jeden jedalnicek ma nezabije,ked si ho zhruba spomeniem,detaily zas nemusia byt,ze jedna soletka a coko bonbon ked som si varila obed a tak:D a k anorexii ma to teeda asi fakt nevrati,kedze ju NECHCEM NIKDY VIAC!! aj ked to ppp ma stale kuse do zadku,ale uz sa lubim aka som,a hlavne uz mam okolo seba ludi ktori ma miluju aj je im jedno ci mam cez boky 95 alebo 110 :)

takze trochen ispiration for other girlz !:):
RANAJKY: bebe good morning+potrete visnovou marmeladou + jogurt Pierot visnovy! (ze aka kombinacia:) )

desiata: banan+mlieko+cornflakes+jahody zmixovane na koktejl

OBED: rizoto (ryza natural,ked sa hram na zdravy jedalnicek uz:) ) v tom kuracie masko a zeleninka
--neskor polievka do hrnecka ta porcia zeleniny (skodlivina jak hora:D )

olovrant: cafe Latte (som nejaka Paris H.) nanuk Sherif

VECERA: jedla som asi o 20:00 :D a som prezrata fakt,cize dnes som dlho hore ky m tochu nepretravi.
aa bolo to: velky Ceasar salat s olivami a parmezanom + pizza palicky ( jezis holky ja ich fakt milujem,sak to jaka uzasna chut,cisto take cesto z pece chrumkave a k tomu salaatik,mnami!!)

Vecera 2: este som spraskala s kamoskou taku tu mrazenu visnovu dren

sasenka

HEHE a ja ja jem stale a vela kadeco ale nie vyprazane lebo to nemam rada vlastne sa da povedat ze jem zdravo:)ale vobec to nesledujem a pijem vela vodicky:)a mam nicee figuru:)to je pristup:)

c-kíčo

dneska:ráno plná miska biskitkov orieškových s mliekom a nutridrink čoko na desiatu mi mama obložila rožok so šunkou a syrom,rajčinou a paprikou,jablko a kapučínko z automatu.
na obed sme mali zeleninovú polievku a čerešňový ryžový nákyp-mňam:-)
olovrant:bola som s kamoškami na kúpku a tam sme si kúpili lángoš so syrom a kečupom a kofolu a ked sme išli z kúpka sme sa ešte stavili na ruskú zmrzlinku.
večera-sardinky v olivovom oleji a k tomu ešte krajec chleba a čaj. a teraz tu ešte vyhrízam arašidy...a dúfam,že priberám:-)

poliewoocka

Takze dnes:
R:grahamovy toast so syrom, salamou a salatom= ladovy salat, paradajka, paprika, tekvicovy olej
pol delissy
D:jablko
O:fliackova polievka, boli v nej aj hriby kuriatka, halusky kapustove-vsetko po troske
Ol:twister, ovsene vlocky s broskynou a jahodovym jogurtom
V::grecky salat=ladovy salat, paradajka, paprika, olivy, olivovy olej, balsamico
cvicila som:)

petussska

R: bananovy jogurt Dobra mama,trosicku cerealii Fitness
D: broskyna
O: karfiolova polievka, zemiaky so sojovym maskom,(vsetko po malych mnozstvach) ,dve palacinky celozrnne s lekvarom
Ol: zmrzlina vanilkova
V: slnecnicovy chlebik, ladovy salat, uhorka, dve celozrnne palacinky s lekvarom

HALOOO
Baby, je to ok? co vy robite proti chuti na sladke? lebo mne nepomoze ani ked si da,m sladky jogurt, musim mat nieco take ozaj sladke. DAKUJEEEEEM:)

romana

vilaamalka
Budú porcelánové a jedna ma víde asi na 2600 Sk. Ešte presne neviem koľko, ale určite si dám hlavne na tie zúbky, kde mám už vybratý nerv. Asi 4 možno viac, ešte sa rozhodnem do jesene.

vejjusska

no takze neska na ranajky som mala celozrny rozok so salamou.potom v meste som si kupila kebab a ked som prisla domou som si dala cestoviny zo zeleninou a omackou..a uz jest nebudem lebo vecer sa jest uz nema mozno si dam este jablko alebo enjaku zeleninu..