ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
pusate dakujem velke dakujem ti patri ze si mi otvorila oci :)
tie nutridrinky su ale kalorickee teda!!!ja bestia som ich slopala,odteraz ee,uz ani to,
ranajky: polovicka nutridrinku
desiata:nic
obed:polovicka jablka
olovrant:nic
vecera:nehcem nic....ale bola som pinutena ist na pizzu...doslova..od mamy..obiednam si vegetariansku a ziem 2 kusky.....
dufam ze nepriberem lebo to budem jest okolo pol 6 a to je uz na zradlo neskoro
judinka,jasné,že sa z toho priberá,ved to má tolko kcal na 100ml ako smotanový jogurt,mňa to na liečení nútili piť a pribrala som 4,5kg a navyše mi to nechutilo,to už račej priberem zo žrádla,to mi aspoň chutí!
gabinka
mám 15rokov a vážim iba 35kg pri výške 153cm a chcela by som mať aspoň tých 40kg,lebo tiež mi všade trčia kosti ale najviac ma štve,že mám moc malé kozy a zadok a tak si nemôžem nájsť chalena...a ty kolko vážiš a meriaš?a máš frajera?
R: 2 zapecene rozky so syrom, salamou
ladovy salat, pol paradajky, kus
papriky
D: jablko idared
O: paprikasove zemiaky, k tomu uhorky
Ol:nanuk kakadu
V: ovsene vlocky s broskynou pokrajanou
a na to polka jogurtu
cvicila som od 16:30 do 17:30 :))
a este otazka k tym nutridrinkom:
pribera sa z nich?ako myslim tak,ked som dnes nic nejedla iba pila sice ziedla som jeden jogurt,ale to je na den malo,nechcem zvracat takze tym padom nemozem jest a tak na hlad ked si dam namiesto zradla,ako je to vhodne?ci je to moc kaloricke?je to vysokoenergeticky napoj sice,ale tak...??
aaa ako som sa docitala tu..ja pijem tiez tie nutri drinky spociatku mi to chuitlo ale teraz s ami to zhnusilo fuj,ja ich uz nemozem ani vidiet..ale kedze neprijmam potravu tak ako by som mala,tak ich musim..a povedzme si takto..aspon teda ja..vzdy lepsie vypit nutri drink,-kedze su tam vsetke mineraly a podobne ako ZORAT ZRADLO!!!aj ked aj ten nutri drink sem tam vyzvracam...
gabinka a kolko vazis a merias?
c-kico ahoj,mam 23 r. a bola som uz vsade mozne,a vyskusala vsetko mozne.no podla mna sa to na len jedlom nicim inym.ako nam napisala bibi len sa pchat a jest stale a vela a vsetkeho,aj sladke,aj maso,pecivo,proste z kazdeho.nutri drinky som tiez pila ale bolo mi z nich zle.a ty mas kolko rokov,a vahu?ked sa mozem opitat?no ja musim min.5-7 kg pribrat alebo skor podla oblecenia a ako celkovo clovek vyzera nech netrcia mi kosti vsade jaj.
gabinka
kolko máš rokov a kolko chceš pribrať?
bola si už u odborníka?a ešte či sa ti to priberanie darí...ak áno tak porad please ako,vieš,každá inšpirácia mi možno pomôže.