Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

melonicka

Mala som na ranajky melon + 2 nektarinky
Desiata: zeleny caj a kava
obed tekvicova omacka bez nicoho
Olovran: tekvicova omacka s fasirkou
Vecera: melon
Ak bduem hladna, tak si dam este zeleninovy salat s cottage chesse... popri tom vsetkom 3 litre mineralky.... myslite ze to je velaú malo???

c-kíčo

ja ťa nechápem,judinka...prečo chceš byť vychrtlá,ved ja čo by som dala za to keby som mala normálnu hmotnosť a nie sa ešte snažiť o to mať podváhu,to je choré...a NIKDY by som na silu nevracala a už vôbec nie také drahé nutridrinky!je mi ťa fakt lúto,preto čo robíš,ja na tvojom mieste by som normálne jedla a tešila sa že niesom vychrtlá ako anorektičky a vracať by ma ani nenapadlo!

judinka

ja som vzdy sledovala tu tabulku nutridrinku,ale kedze som toho moc neziedla za den,takmer ziadne jouly tak som si povedala,ked som bola hladna,aaa vypijem si nutridrink,zasyti aspon..hoc ma prekliatych 545 ci kolko kj..ale na cely den to vela neni sice,ale na nutridrink to je dost,takze od teraz ked ma niekto nanuti to vypit,alebo to vypijem tak vyzvracama ja to,...

romana

včrera:
R: celoz. chlieb s jahodami čerstvými, tvarohom a jogurtom, čaj
D: káva s mliekom u svokry, nestihla som celý deň som strávila na poliklinike.
O: rizoto s natural ryže, zeleniny, tofu.
O: chlebík s jahodovým džemom u mamy, bol super
potom som natierala plot a oberala čerešne
V: tie čerešne skoro do prasknutia a doma ešte celozr. chleba s gotage syrom

biba

Judinka : no nechcem byt hnusna,ale je jasne ze nutridrinky su kaloricke,teda na priberanie,a to uz len slepy by nevidel tu mega velku kaloricku tabulku na etikete.Ked tak velmii chces chudnut,hlavne takymto nezdravym stylom,po ktorom zarucene aj po tej polke jabka priberes,1 nutridrink namiesto hlavneho jedla ti neublizi,ale tak sa "velmi" z toho najes...A vlastne taketo jedalnicky tu asi demotivovaju dost diefcat,kedze toto je aj forum skor o zlepseni papania a nie oj,nepriberem po kusku pizze?.to patri na tie debilne ana blogy. zacni jest normalne,alebo aspon normlanejsie,a ani 1 celaa pizza ti neublizi

paaa

c-kíčo
Vieš čo mne ešte pomohol aj PANGAMIN
Da sa to kupiť v lekarni stoji do niejako do 100sk a maš tam 200 tabliet