ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Rano:2 voleske oka+pecena slanina,cerstva uhorka a chleba
Obed:jedno raznici a zopar hranoliek
Olovrant:polovica malej dine
Vecera:oblozeny rohlik/syrerek,salama,udeny syr,rajcina,mlada cibulka/
Dnes som nachodila asi kilometer:D
9:00 chlieb so salatom, jahody
15:00 polievka s cewstovinou a mäsom, 3 koloače :((
17:00 jahody a čerešne
mám 16, 177/58
Niee to nemoze byt pravda:( uz zase to prislo, uz zase som sa prejedla, dalsi zachvat... Zjedla som tohoh tolko ze si to neviete ani predstavit , naozaj nezvelicujem. Je mi zle, nemozem sa hybat ,boli ma brucho a hlava. a najhorsie je ,ze nemozem ist vracat-doma je mama. je mi tak mizerne, som neschopne, tucne prasa. uz takto nevladzem. je mi strasne zlee co mam robit? pomooc:(
moja strava doposiaľ iba 1 celozr.pečivo,je mi teplo akosi mi teraz menej chutí
oprava:strava a zminimalizovat:)
kvietok17. nemusis sa hambit za to vobec.tvoja starva je normalna.skorej by som pridala pohyb sport.tak kila ubudnu.s obmedzovanim radsej nezacinaj akurat tak dostanes anorexiu ci bulimiu.akurat ti esladkosti troska zminimamlizovat a bude to ok.
kwitok,ak sa budeš furt takto napchávať,tak tých 50 nebudeš mať nikdy... poradím:začni tým,že miesto 2párkov a2rožkov si daj jeden a miesto 2jogurtov tiež jeden a bez rožka,daj si račej jablko a obed si daj len jeden krát,tá káva môže byť ale miesto pizze račej zeleninový šalát a vala pi najlepšie vodu a nesladený zelený čaj a snaž sa cvičiť aspoň 15minút denne...
RÁNO - 2PáRKY S HORČICOU & 2-ROŽKY
DESIATA - 2-ACTIVIA JOGURTY S 2-ROŽKY A ZMRZLINA OVOCNA
OBED - 2-KRÁT POLIEVKA KURACIA
& ZEMIAKY S REZNOM-KURACIM
OLOVRANTOVAT ZVYKNEM KÁVU
A VEČERA DNES BUDE ASI PIZZA
p.s. - MAM 17r. 169cm. 80kg.(CHCEM MAT 50kg.)
& hanbim sa za to co som dnes zjedla !!!
wazalka, je to nespočetne vela kj,tak ti to napíšem v kcal,neznie to tak hrozivo...
500g pizze má cca 1150kcal ak to chceš v kj vynásob to číslom 4,2,ale v kcal sa ráta lahšie sú to menšie čísla.
R: rožok s paprikou
D: jablko a banan
O: kuracie prsia s trocha zemiakami a vela šalatom
Ol: Aero čokolada, kapučino
V:rožok s paprikou
Po večer som bola ečte na zmrzline s kamoškami?
Čo si o tom myslite nie je to malo?
Lebo strašne ma bavi modeling už sa mu venujem nejaky čas ale nechcem sa stať anorektičkou.