ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
zjedla som!rano-musli a jogurt.potom-syr,salat a chlie.neskor-kura so zeleninou,ovocny kolac.teraz-musli tycinku obrovsku ako svet a idem si dat este nieco...fajne:))
ja som dnes ziedla od rana
2dcl jogurtoveho koktailu-ananasovy,potom ananasovy dzus s jahodovou a vanilkovou zmrzlinou,jeden cokoladovy dukatik,a este na vecer ziem jogurt.
r:detska krupica-neochutena-s hruskami a hroznom s kompotu
d:jablko
o:kuracie prsia s bananom a salatom s papriky a paradajky
o:teraz dve marhule a jogurt
v:bude brokolica so syrom
Vcera:
R: 2 toasty so syrom, sunka, salat=cinska kapusta, paradajka, paprika
20 min. beh a skracovacky na brucho, zanozovanie
D:broskyna
O:hranolky s kecupom
V:bananovy kolac
DNES:
R:2 toasty so syrom, sunka, salat=cinska kapusta, paradajka, paprika
20 min. beh a skracovacky na brucho, zanozovanie
D:nestihala som
O:cestoviny s dusenymi kuracimi prsiami-taky paprikas+ cinska kapusta a ladovy salat, caj. lyz. tekvicoveho oleja
teraz:mala miska malin, kusok cokolady
Papám práve kašu z červenej pšenice uvarenej s ryžou natural,posypanou roztlačeným sezamom , miso polievku z redkvičiek s vňaťou, majoránkou, kôprom a zázvorom, pickles z kalerábu a červenej repy, Mňam.
maam pocit ze tato cast forum z nazvom .. nehanbim sa co som dneska zjedla ci ako sa meni na nieco ine .. bolo suepr ked tu baby pisali co zjedli a tak .rada som to citala ..proste cela som vedet ako jedia iny ..ze to je asi normalne a nie to co jedavam ja suchare ovocie zelenina a to tez tak leda bolo ..ale teraz sa to zmenilo na to ze tu baby pisu ze maju zachvaty a tak ..baby necem nic ale nepatri to do inej skupiny..a nie do skupiny co som dneska zjedla? . ja len taky maly dotaz ..
veron, klud, ja to poznam doverne tieto stavy, mam ich v poslednej dobe casto uz len z toho dovou ze sa stale viac a viac snazim co zdravsie, lepsie a hlabvne menej papat. Nic as nedeje, kazdemu sa to raz za cas stane. Zajtra arano vstanes, das si pekne zelenz cajik, pocas dna vypijes veeeeelmi vela vody, das si zeleninku ovocie, normalne 5 chodov pocas dna, pocvicis si a si zas na nohach:):):) neboj, si silna a zvladnes to:)
ja som chudá a žerem a som zdravá a ty si nežer budeš síce chudá,ale chorá a skapeš...ale to je tvoja vec,len tu nenavádzaj aby dopadli ako ty!
ja som grcala v noci a to som skoro nič take nezjedla nežerte a budete chude ako ja