ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
dnes nadherny jedalnicek
R:jogurt s ananasom a orechmi
D:wasabi mandle,1/2balika m&'s
O:polka ananasu,arasidy a zvysok m&m's
to je teda strava hodna ocenenia
(ale su iba 4h takze hadam este daco zdrave prihodim aj ked som nejaka zvlastne plna)
ja som toho dnes veľa nezjedla-pečivo so syrom a zeleninou,cestoviny,jogurt,veeeela vody,džus
patushik,tie fitnes by boli lepšie s 1dcl mlieka,je dobré,ked sa sacharidy kombinujú s bielkovinami.
ps.ja jem podobne,kolko meráš a vážiš?
r:ovsene vlocky s jogurtom,bananom
d:jablko
o:zapekane cukety so zemiakmi
o:marhule zo zahrady , konecne:))
v:plátok slnecnicoveho celozrnneho chleba so salatom z kapusty,paradajky,papriky,uhorky
okeej podla vas ?
Vcera:
R-velky toast so sunkou,syrom,+paradajky,paprika
D-jablko
O-kuracia bageta z bageterie
ol-nic,som bola obzrata z tej big bagety
vc-ceasar salat s olivami
Dnes:
R-musli s mliekom
d-nic,neskoro som stavala
O-mlieckov0-malinova polievka s pismenkami,celkom slusny kusok z takeho jogurtovo-ovocneho nepeceneho kolaca
ol-neviem zatial:)
Vc-chystam sa robit kolozvarsku kapustu tak si z nej asi dam
lubica-je to v pohode,závidím ti tvoj metabolizmus,ja ked chcem byť štíhla ako ty tak sa musím obmedzovať,ale to mám zdedené-moji rodičia sú obézni:-(
Rano:jeden rohlik s maslom a dzemom
Desiata:nektarinka
Obed:1 raznici+ trochu hranoliek
Olovrant:jeden maly krajec chelba s rybacou pomazankou
Vecera:asi jedna zemiakova placka planena
Dnes som vypila salku caju a inak cely den ochutenu mineralku.
Je to vela/malo ?...
Mam 14 rokov vazim 48/49 a mam 160 cm.
R:jogurt, blueberries,ananas, jahody dynove semiacka
D:banan, wasabi mandle
O:pizza 4druhy syra s brokolicou(samozrejme cela co je cca 640g)
O:cokoladove biscuits
V:salat s paradajkami,olivami a kozim syrom a sojove mlieko
skoda len ze sa mam momentalne zo zdraotnych dovodov zivit len zeleninou a malo ovocim...hmm moc mi to nejde :))