Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

Vcera:
R:celozrnny toast so salamou, pol paradajky, papriky
D:mala miska malin
cvicila som:)
O:zapekane zemiaky, ladovy salat
Ol:miska malin+ asi 3 pl ovsenych vlociek
vonku som si dala 1 lizatko a bounty, mnam:P
V:ladovy salat, pol paradajky, paprika pokvapkane tekvicovym olejom

Dnes:
R:celozrnny toast so salamou, pol paradajky, papriky
D:nanuk cokoladovy
cvicila som:)

biba

Vcera:
R1-kusok aero,1polomacany :D
R2-2krajce tekvicoveho chleba s karickou a posypane kukuricou
O- trochu fliaciek s kapustou
O2-2 velke misy musli s mliekom,zvysok aero,a dost vela arasidov prazenych :D fuj
ol- chut leta
vc-kuraci salat s olivami+dost vela pizza paliciek
neskor-pina colada

-no som myslela ze ma asi rozstreli,ale to je typicky stav pred menzesom :D

Dnes:
R- pozeram ze si dam vlocky,s jogurtom a mrazene maliny,a v mrazaku lezi MIIIISA! :D
-tak bol MISA
zvysk dopisem

mendy

ale to pisem asi tak ze sa toto par dni deje pred tym om menej jedla ale nikdy takto necvicila,teraz ma to dako naplna ked si na veceru dam salat s kuracim maskom a pojdem to vybehat tak mam super pocit

for mandy

mendy: to naozaj cvicis denne 3 h?! preboha, bud rada ze zijes... ja ked som skusala denne cvicit 1 h, tak som bola na odpadnutie. Teraz cvicim aerobic 3x do tyzdna (PO, ST, PIA) a citim sa velmi dobre :-) Kazdodenne 3-hodinove cvicenie urcite neni normalne..., a tych 5000kj zabijes uz len tym cvicenim, stavim sa ze nemas ani menzes :( neviem ako sa prejavuje exorexia ale podla mna ked budes s tymyto kazdodennymi cviceniami pokracovat, dopadnes zle, minimalne klby (kolena) ti odidu uz po 20-tke. Menzes odide este skorej a o prsiach ani nehovorim. Witaj medzi nami, MRZÁČKAMI..........

lonely_angel

R. chlieb s redkvickou, jahody
D. banan, mandarinka, jahody
O. zelen.polievka, halusky s kapustou
Ol. banan, zmrzka
V. zemiaky s masom, a vela ceresni

mendy

baby neveim ci trpim exorexiouu,,dokzem cvicit kazdy den aj 3 h iba ked riadne cvicim mam pocit ze som pre to spravila maximum a jedavam ako kedy ale takych 5000kj podla vas mam exorexiu??

som nula

tak som to zasa pos...a
rano - activia light s lyzickou ovs. vlociek
jablko
obed - zel. polievka
pol porcie kuskus s hovadzim chilli con carne /dietne hovadzie, paradajka, fazula, cibula/
potm to prislo - 2 rozky s medom, maslom a mlieko
pol tvarohu s cukrom
croisant cokoladovy
kinder mliecny rez
rozok s medom
2 lokse

baby. neslo to vsetko von, citim sa plna, mam pocit ze som toho zjedla za 3 dni... uz dnes nebudem nic jest

pusate

haloooooooooo,
to podla toho,či chudneš alebo si držíš hmotnosť...ak chudneš tak už len nejaký celozrnný rožok s light syrom/rastlinným tukom 20%-ným,zeleninu a ovocie a ak si držíš hmotnosť tak aj viac,ale ja nepoznám tvoj metabolizmus a tvoj bežný denný kalorický príjem...

haloooooooooo

Haloo,,,
teraz som si dala na ranajky: 2 jogurty"dobrá máma"
je to veeeeelaa??? co by osm si tak mala dat po zbytok dna??