ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
VCERA:
R:cierny chlieb s ramou a salamou, paradajka,paprika
D:cokoladovy nanuk
cvicila som
O:zapekane zemiaky, ladovy salat
Ol:mixovane tropicke ovocie, hruskovy bravo dzus
V:pol paradajky,kusok ladoveho salatu
natallla,
robíš chybu že ješ nevyvážene,hlavne by si sa mala ráno naraňajkovať,stačí jogurt a v práci tiež cez prestávku dačo lahké zobnúť(muslitičinku alebo ryžový chlebíček a nejaké jablčko) a uvidíš,že potom,ked sa vrátiš,nebudeš taká vyhladnutá a nepreješ sa a bude ti pokojne stačiť aj 1toast,krd si ho bohato obložíš zeleninkou...
caute baby
8:00-biela figureta s 30g cornflakes
12:00-cervena repa s cestovinami(150g)
15:00-zeleninovy salat-cinska kapusta s paradajkou mrkvou a kukuricou (120g)
17.00-polka ananasu
cely den som sa pohybovala umyla som vsetky okna v byte podlahy vysavala ako najataaa :D
velmi by som chcela schudnut
teraz sa premaham s jedlom lebo mam pred kramami...myslite ze sa mi to podari?
rozky chleby a sladkosti som vylucila ale mam nizky cukor cize musim si dat aspon 2 lyzice medu denne.. :(
r:marhule s jogurtom
d:acidko
o:kuracie prsia so salatom
a potom to prislo: cukriky,slane tycinky,horalka,mila,jablko,kakao s piskotami:((a teraz pocit uplneho prasknutia ! nemam pevnu volu !! neide to ! ..
pečivo,syr,zelenina,cestoviny,ovocie,káva,džús,vod a (ospravedlňujem sa za môj otras jedálniček,ja sa takto stravujem stále),hambím sa za svoj jedálniček,sorry
biba,tak prepac ze som sa vobec opytala no mne sa zda v poslednom case vsetko vela a viem ze proste zla kombinacia,ale ja som bola od piatej rano v praci,nic cely den nejedla bo nemam cas a ked som prisla,tak by som zjedla vsetko co som videla,nakoniec som nastastie ostala len u blbeho toastu a kolaca,ktoremu som neodolala...ja viem,chcela by som zmenit jedalnicek a stravovat sa zdravo,no nejak to neviem...
Natallla : aspon sa tak debilne nepytaj ci to je vela,co ti tu mame huckat ano moja urcite si presvihla denny prijem a bude z teba tucibomba!..Nie! je to uplne otrasny jedalnicek! malo,zle kombinacie,teda ak sa tam da hovorit o kombinacii ,proste cele zle!....prepacte,ale mna taketo veci vedia brutalne napalit,ze je to vela?malo??je fakt ten 1 grep vela???tak sa vo svojom slovniku neovladam..
dnes:
R-nanuk Misa,neskor jogobela
O-Miska malin,cornflejky+musli,mlieko
Ol-melon,jablko
V-megamisa salatu ( skoro cely ladovy salat,cela paradajka,paprika a uhorka,lyz.smotany,kecupu, a morcacie prso na to) mnam!!
Rano:kava
Neskory obed: 4 celozrnne toasty s maslom,jeden kolac
Vecera:bude asi grepfruit
Je to podla vas vela?bo podla mna som toho dnes zjedla privela
ved to je ta kokosova tycinka nevieees? ... v takom modro-bielom obale, ked si dobre pamatam :)
to čo je že bounty,poliewočka?