ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
A tie časy to su len približne, lebo si nazapisujem a nestopujem kedy jem.
Ale približne su dobre.
Dnes
okolo 7:15 lekvarova buchta a pribináček
9:00 dva rožky s treskou
11:45 vyprážane karfioly zemiaky a brusnicovy kompot
potom nvšteva pri babke- vždy mi niečo prichystaju a nepustia ma kym nedojem:
dnes: slivkový perník, a fliačky s kapustou.
večera okolo 16:30 žemlovka mňamm dva velke kusky
večer okolo osmej už len granko s mliekom.
Som rada že sa vam moj jedalniček pači aj ked ja sama by som tam pridala aspon trocha viac zeleniny.
mimi111
nieje to vela ale je to nevyvážené... ja by som vymenila raňajky s večerou,lebo ráno treba naštartovať metabolizmus a večer už len niečo lahké....
Chude prasiatko-mas moje sympatie, konecne normalny jedalnicek.
R:nektarinka, blueberries
D:toast s nutellou
O:4hrste slanych orieskov
O:karfiol na vajicku z 3vajec
V:triple chocolate cake,cheese cake, cokolada, peanuts butter cookies, chocolate cookies, slane pracliky, kysle zizalky, m&m's,3piva
haha ta vecera znie ako bulimicky zachvat ale len sme oslavovali narodeniny
vcera:
R: orieskove musli s mliekom (plna miska)
D: jablko a KitKat chunky
O: tortellini so syrovosmpionovou omackou
Ol: jablko, broskyna, nanuk
V: sojovy napoj s corn flakes a medom
dnes zatial.....
R: ovsene vlocky s mliekom a medom a k nim banan
D: KitKat
O: vyprazany karfiol, zemiaky, salat
MNAM
Chude prasiatko
Celkom normalne :) akurat by som si dala menej ako 500ml mlieka rano a jednu a nie dve porcie polievky :)
chude prasiatko podla mna je super,normalny jedalnicek normalneho zdraveho cloveka.ani by ma nenapadlo ti hovor ze zeres to fakt nie.je super ze sa neobmedzujes,das si na co mas chut.dik za to ze si to napisala,pomozes mi.a kludne pis aj dalej co tak zjes.
Včera: rano o 6:00 rožok s lekvarom a 500ml mlieka s grankom. Potom idem zase spať.
8:30 dva rožky klobaska a paprika
10:30 jogurt a zmrzlina
12:00 gulašova polievka 2 krat
mäsko cestoviny a omačka
14:30 cukriky Bon pari
a tri pečene buchty pri babke
16:00 opekali sme si takže dve špekačky a jeden kus slaniny s rožkom
20:00 dva kusy kolača s 200ml mlieka
(viem že je to vela najmä ked si čitam niektore jedalničky, ktore su strašne dietne. Poprosim aby ste mi nepisali že žerem jak prasa lebo večšinou to tu tak pišu. Asi tie čo žiju s jedneho jogurtu. Ale su tu aj take čo sa snažia a tym držím palce aj ked sa v tej chorobe až tak nevyznam myslim si že vas viem pochopiť lebo aj ja ma sestry a kamošky.