ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
vlčica
nepraskneš?závidím ti aj ja by som potrebovala tak vela jesť ale nevmestí sa tolko do mňa a tieš teraz chrumem miš-maš zmes sušeného ovocia,banánových čipsov a dražé arašidov v čokoláde a jogurte,je to dobré mňam,ale nevládzem zjesť celý ten 200gramový balík...uf som plnááááááááááá....
7:20 dva rožky z lososovou nátierkou a paradajka
9:00 capuccino a kávenka :-)
10:15 jogurt s Nesquikom, mlieko s Grankom
12:00 hranolky s kečupom po ceste domov
12:30 šošovicová polievka s chlebom
pečená kačka a k tomu 4 lokše
15:00 balíček chrumkavého musli
17:30 KitKat pop čok, banán, jablko
20:15 3 krajce chleba so šunkou a syrom, k tomu zelenina
Teraz (? 22:00) chrúmem ovocný mix - pokrájané jablká, hrušky na kocky a hrozno.
Časy som napísala len približne =)
tie posledne jedalnicky su peknuce....ale velmo sa mi lubi jedalnicek chudeho prasiatka, ma zivot....:D
R: 2 toasty cierne s ramou, malokarpatskou salamou, paradajka, paprika
kolacik, taky len piskota
D:twix, ceresne
O:mrvenickova polievka s kuriatkami,zemiakova placka
4 ks disco
ceresne, drevene jahody, maliny,
V:dyna, ceresne
RANO 6:30 jeden kúsok žemlovky zo včera a 300ml mlieka s bananovým grankom
8:00 dva rožky a plesnivý syr
okolo jedenastej 500ml sladkej žinčice
kopu ovčieho syra s dvoma rožkami - mame znamych na salaši lebo som z dediny
obed 12:45 vééééééééla brindzových halušiek a 20ml žinčice
po obede okolo tretej pri babke (som tam každy den lebo byvame ani nie pol km od seba- len par domov)tam: 3ks koláč z bebe keksov misa hrachu banan keks a zeleninova polievka
večera 17:30 lečo s klobasou a vajíčkom no neviem čo v tom ešte bolo lebo som to nevarila + rožok
v2: velka šalatova misa a v nej štvrt činskej kapusty, hlavkovy šalat a ešte ľadovy či ako sa vola, dve pardajky paprika zopar količok uhorky, vajíčko krabie tyčinky a dresing z obchodu takže v nom neviem čo bolo.
no vcera a dnesok otras!:D sa hanbim za ten jedalnicek,lebo mi z neho bolo strasne zle!doteraz ma boli brucho a to sa este napchavam...NEZNASAM KRAMY A CHATY:D
vcera:
R-jogurt+banan+nejake cornflejky
O-bananovy koktejl,velga bageta so syrom a bylinkovym maslom
-potom sme sli na chatu oslavovat
cize: dalsia velka bageta so syrom sunkou,milion cokolady,makove tycinky,chipsy,arasidy,kesu,palacinky,chocapic s mliekom,hobbits,...vino+nejaky alkohol
dnes: rano nejak zahadne dobre mi bolo:D
a islo to:
R-2 zemle s maslom,prazenica,dajake cipsy a arasidy
D-polomacane susienky,nejaka cokolada
O-pecene zemiaky a stroganov
D-horalka,cokopims,2 zemle zapekane so syrom
V-mix musli,arasidov,chocapicu,cornflejkov a kusok jogurtu........
NO CISTO JAK PRE |VYKRMENE PRASA :D aspon ze som z chaty doma..
Včera približne (dúfam že spomeniem všetko:-))
7:00 miska Nesquika s mliekom
9:30 hot-dog, Magnum s mandlami
11:00 krajec chleba so syrovo-cesnakovou pomazánkou
13:30 slepačia polievka, bryndzové halušky
16:00 minibábovka a pár cukríkov
18:15 2 jablká, hrozno a milka M-joy
20:30 cestoviny plnené mäsom s omáčkou
22:00 v kine Pop corn - stredný =)
dnes ranajky 2 banany,na olovrant si chcem dat jahody a na obed budem mat ryzu a veceru si dam polivku s chlebom,dufam,ze to dodrziim
vcera
r:toast so syrom,paradajka,paprika,uhorka
o:ryba so zeleninovym salatom
v:jablko...viem zda sa to malo ale neskoro som vstavala tak to vyslo
dnes:
r:dva rozky so sunkou,syrom,zeleninou
zatial tolko :)) ..
Ranajky: tekvica s vajickom, a potom.::(:(:(
cely orechovy zavin, 2krat kinder buno, zeleninovy slat s hermelinov, este jraz tekvica s vajcikom....JA SOM TO POSRALA LUDIA:(:(:(:(:( co mam robit?? probrala som aspon dve kila dnes, nic zdrave skoro:(:(:(:( AKO TO NAPRAVIT??