Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

vlčica

Ahojte... pár dní som sem nepísala, lebo som bola na dovolenke :) Vidím že sem došli aj ďalší noví ľudia, aby to tu spestrili. Ale mne osobne sa najviac páči jedálniček chudého prasiatka =) Dllho sme cestovali, takže dnešný jedálniček bol takýto:
ráno 6:30 dva krajce chleba so salámom a plátkovým syrom
8:00 kus bábovky kakaovej a dve varené kukurice
11:15 oriešky v čokoláde mňáám (asi 400g)
13:00 zastavili sme sa v bufete, tam guláš, hot-dog s kečupom
14:00 veľká bageta leopardee s kuracinou
17:15 v cukrárni - krémeš, veterník a gaštanové pyré
19:00 McDonald hamburger a coca-cola
21:00 konečne doma! dva jogurty s rožkami a zmes sušeného ovocia
Teraz som dopapala asi pol kila čučoriedok čerstvých...
(Keď chcete kludne mi vynadajte že je to hrozné... ale aj tak si myslím že lepšie ako jesť príliš málo a dostať ppp)

poliewoocka

Janka, aspon na obed si si mala dat nieco "slane a teple":)
Dnes:
R:toasty so salamou, paradajkou, paprikou a ladovym salatom
D:delissa xxl, ceresnovy kolacik
O:cuketovy gulas s ladovym salatom
O:dyna cervena
cvicila som 30 min. orbitrek a 30 min. posilovanie
V:sardinky s ladovym salatom a olivami

jana333

Ranajky okolo desiatej - velikanska porcia biely jogurt s cornflaksami, ovsenymi vlockami dve lyzicky medu spolu s malinamy, jahodamy, cucoriedkami a bananom mnam :)
Obed okolo tretej- ovsene vlocky s trochou mlieka a lyzickou medu - moje najoblubenejsie jedlo
16:00 - broskyna, par cucoriedok, malin
18:00 jablcko

afrika

čaute baby
pred chvílou som už napísala ale vypršala platnosť stránky či čo, tak as to asi stratilo...nevadí:-)
ja som taká ex-anorektička, dnes už vyrovnaná, rozhodne nie dokonalá, štíhla, ale určite nie tak, ako vy:D mám úžasného priateľa, v pohode zvládam povinnosti a mám energiu na to, čo ma baví- určite mám aj ja svoje problémy, ale to každý a tie vyriešené nás posúvajú dopredu... Jem, keď som hladná, pomerne zdravo, samozrejme nie ideálne-ak niečo také existuje to nechám pre tie, ktorým za to platia(fitnesky?):D
Skôr by som vás len chcela trošku varovať, že na podobných fórach sa často spustí nevyslovené, možno nie celkom vedomé súperenie, kto toho zjedol menej, aj keď sa to tvári inak. Baby, ktoré trpia rovnakou diagnózou jednoducho nevedia správne poradiť, čo je veľa a čo málo, naozaj nechcem súdiť či kritizovať, a už vôbec nechcem byť žiadnym príkladom, ale ja by som si veru netrúfla skritizovať niekoho jedálniček, aj kebyže som zdravá a hlavne nie, keď mám s jedlom sama problémy. Jedálniček je určite vhodnejšie skonzultovať s odborníkom, ten vie veľmi pomôcť hlavne na začiatku, keď telo a mozog si už trocha odvykli spolupracovať:-)
Dostať sa z toho je dlhý proces, mesiace, aj rok a potom do toho znovu nespadnúť. Aha, a ešte niečo: nebanujte, keď niečo nevyšlo, ideálne to ani nemôže byť, telo a mozog vníma veci inak, sústredte sa na ďaľšie výzvy:-) úprimne vám držím palce, a babám, ktoré sa tu chodia píšiť, aký majú super metabolizmus odkazujem, že nech sa tešia a neprovokujú(a len v zátvorke- to že sú chudé aj na fastfoode neznamená, že im nechýbajú vitamíny, vápnik a nehrozia civilizačné choroby)...
Aha, aby ste to zle nepochopili: verím, že si chcete pomáhať a je to super, že sa navzájom podporujete, chcela som len upozorniť na isté riziká....
Veľa šťastia!!!

etony

Chude prasiatko
No co ty spapas za den ja za 3 dni ale paci sa mi ze sa neobmedzujes a tak to ma byt:) a vidim ze si dneska nemala kavu takze klobuk dolee.
Ja dnes:
R:3 male muffiny s kapucinom
D:nic ranajkovala som neskoro :)
O:svieckova a 2 knedle
Ol:trochu zapecenych cestovim s brokolicou
V:trochu zem.kase ,2spize/syr-kur.maso cerstva
No a vonku zase dve lizatkaa:D

debilnaa

R: maliny, keksik
O: syr, platok sunky, uhorkovy salat
Olov: Keksik, nanuk
V: uhorkovy salat, platok sunky, syr:D:DD:, gumovi medvedici

A podla mna este pride V2:D:D:D

chude prasiatko

rano 7:00 šiška s čokoladovou polevou a 200ml mlieka
9:10 rožok s jahodovym lekvarom a acidko plnotučne jahodove 440 ml
11:15 keks
obed: 12:30 hrachova polievka so slaninkou špagety s omačkou
na navšteve: zasa acidko plnotučne 440 ml ale pomarančove aktivia jogurt banan taka menšia čokolada , viničky
večera 16:15 štyri zemiakove placky
okolo19:15 puding asi z 250ml mlieka