Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

tlstooskaaaaa

jedla som VELAAA A VELA A VELAA... a som tlusta jak,,,,.:( uz ma to nebavihiiiii.... a neviemc o mam robitt a hambim sa co stale jeeemm

sunshine

ahoj holky, vikend - cesta domov, takze hotova katastrofa. pojedla som toho na kila, neuveritelne kombinacie,vacsinou samy cukor a tuk, asi tak stvrtka skoncila vo WC. nastastie to byva len asi tak raz za mesiac, ale hanbim sa za seba, ze som to tak nezvladla. no nic, uz mi funguje net, s touto strankou to ide vzdy lepsie...

poliewoocka

R:malinovoribezlova bublanina 3ks+ cerstve maliny a ribezle cervene aj cierne
D:asi za 2 lyzice tiramisu
O:maggi dobry napad kura 4 syry a ryza, ladovy salat
Ol:dyna, ribezle
V:este uvidim, asi zeleninovy salat

nikča

r:ovsene vlocky,banan,lanove semeno,jogurt,oriesky
d:dve male jablka
o:kuracie prsia s kopou zeleninoveho salatu
v:celozrnny chlieb,salat z obeda ..

poliewoocka

Vlcica-prasiatko:)
Tak, konecne su tu aj osoby, ktore nejedia 1 jablko a activiu cely den:)))
K tomu tvojmu jedalnicku-
vyskrtla by som kavu, bananom si zacala super, tie vajicka su dobre, hm, ja by som 3 sice nevladala, ale ak nejes casto, tak su fajn:) ladovy a akykolvek salat by som si davala bez dressingu, len s kvapkou oleja, polievka fajn, ten puding:D na vecer jogurt- vyborne, je to zdroj bielkovin, ale to ovocie, neviem, neviem, ja by som si dala radsej rano k tomu bananiku... drzis dietu? Myslim, ze je fajn, ze jedavas pravidelne, dodrziavas pitny rezim a pod. Ale zmenila by som kvalitu, kvantitu a druh istych jedal. Namiesto 3 vajes jedno, ale vykompenzuj to zeleninou, zem. kasu nahrad dusenymi zemiakmi-v pare, tie kusok pokrop roztopenym maslom s bylinkami, rezen moze byt, vsak nejes ho kazdy den a raz za cas ta nezabije, a hlavne, ked jedavas so zvyskom rodiny sa neda vsetko upravit podla seba...drzim palce:)

vlcica-prasiatko

pokusim sa aj ja zosumarizovat, co som vcera zjedla.som zvedava na vase nazory, ci je to vela, ci malo:

8.00 3 dl cistej vody, potom banan,kava s mliekom, trosku cukru v nej

10.00 3 vajicka na makko 3polky rozka s ,maslom, sunkou, paradajka, mala kavicka(strasne ma bolela hlava a preslo mi po nej:)

13.00 4 dcl vody s citronom, stredne velky rezen kuraci, zemiakova kasa s maslom a mliekom, ladovy salat s jogurtom
14.00 velka kava s mliekom bez cukru

poobede asi pol litra mineralky(bola som sportovat)

18.30 zeleninova polievka s haluskymi vajcovymi, husta, dve porcie, spolu asi 7-8 dcl, 2 lyzice pudingu

potom vody s citronom medzitym asi 4 dcl

21.30 cokoladovy jogurt 150 ml, 2 nektarinky a 1 broskyna

trosku vody pred spanim
Zamerne pisem dost podrobne, aj vodu, drzim vlastne dietu. Mozno sa budete smiat, ze toto je dieta? Ale nevadi.

debilnaa

R: keksik, pizza, syr
O: polievka - vyvar, rezen, zemiaky, salat, keksik :D:D:D
Olovr: musli s jogurtom a ovocim, zmrzlina
V: salat mix, americke zemiaky, smotana
V2: chlieb so sunkou, syrom, paradajkou, keksik, slane krekry:D:D

gabinka

ahojte baby musim vam napisat,ze jete fakt super,normalne jedalnicky,krasne so vsetkym ako ma byt.hned mi je lepsie. potrebujem pribrat a ked si to tak citam tak mi davate inspiraciu ako mam papkat.dik

poliewoocka

Takze dnes:
R: 3 cesnakove hrianky s olivami, paradajkou, paprikou
D:ceresne
O:gulas z cukety
Ol:ceresnovy kolac, malinovoribezlova bublanina s cajikom matovym
priatelova mamka poslala tiramisu:P
V:dyna

etony

Dnes:
R:dve spojene polovicky chleba vo vajci so sunkou a syrom
D:mala cokoladka:D+croisant
O:spagety s omackou zeleninovou
Ol:3uhorky,3 mrkvy a asi jedna marhula
V:Biely jogurt s cukrom a ovsenymi vlockami.
Neviem posudit aky je moj jedalnicek ci dobry ci zly.Mam 14 rokov meriam 160cm vazim 48/49kg a ziadnu dietu nedrzim :DNajde sa tu niekto s kto si prezrie moje jedalnicky a posudi?