ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
sisina
no dobre mám 12 a to zo srandy,a aby ma segra neodhalila podla veku,ale aj tak ma dostala a aj nadávala mi,že čo strkám nos do jej vecí a ohováram ju tu...
mno tak ja som dnes zjedla na raňajky celozrnný rožok so syrom, paprikou a paradajkou, na desiatu broskyňu a celozrnné cereálie s mliekom a na obed pizzu......mno a už potom nič....však tá pizza...veľa ksalorii,.......som sa napapala... :-)
Sorry coze! To patrilo pandorre!
Mila coze? Preco klames, ze si 8 rocna? Neverim tomu ani mak.Ja ucim na 1.stupni a viem co 8 rocne druhacky ZS dokazu napisat. Mala som aj nadane deti, no ani zdaleka by to tak nedokazali. Preco to robis?
Mila coze? Preco klames, ze si 8 rocna? Neverim tomu ani mak.Ja ucim na 1.stupni a viem co 8 rocne druhacky ZS dokazu napisat. Mala som aj nadane deti, no ani zdyleka by to tak o nedokazali. Preco to robis?
pusate
no nemyslím, že je čo závidieť, keď človek má podvýživu. tučný zhodiť dokáže, ale naopak to stále nefunguje a my chudí sme asi tak na tom ako obézni čo sa týka zdravotných problémov kvôli váhe.
no keď už niekto je iba dva krát denne tak aspoň nech do seba napchá čosi kalorické a nie jablko.
Nemyslim ze mas 8 rockov, pises pekne uvolnene. A to 8 rocne dievcatko, co este je potajme na pocitaci, asi tak napisat by nedokazalo. Ale neva, nech ti chuti tak aj nadalej, spravne si vsetko uzivas. Tak to ma byt
fíha,aká divná téma a ja,že kam to furt tá segra chodí,hahaha,a kecá že je vraj anorexička,či čosi také,ale čo je na tejto téme také anorexické??? ved to je celkom sranda písať,čo som dneska papala aj ja si skúsim spomenúť hmmm,raňajky asi hoddog od segry mi spravila ale ona si dala jakýsi nízkotučný tvaroh-fuj,jak môže žrať také sračečky...potom som išla s tatkom do mesta a kúpil mi nanuk s orieškami,cukrovú vatu,kofolu a melonik
noo,na obed zas varila segra plúcka na smotane,mňam,ale ona si nedala lebo je to vraj moc klarorické,či čo to splietala a potom som kukala telenovelu a s tatom sme vyhrýzali čokapik s mliečkom,mňami, a tajne som si spravila kapučíno,lebo segra mi to zakazuje,že som na to ešte malá,ale ja už mám 8 rokov za to že ona má 16,tak mi nemá čo rozkazovať! na večeru varil tato hemendex s chlebíkom a potom sme s tatkom pred telkou ešte cmúlali bompary a potom o deviatej ma otec so segrov zahnali spať,aby sa zase mohli hádať... a dneska ráno mi segra spravila krupicovú kašu s grankom a potom sme si obe dali banán,ale ja aj piškoty a čokoládu aero bielomliečnu a na obed varila kuracie rezne s piré a kompotik ananasový som si k tomu dala a ocko ked príde z roboty tak mi isto donese niaku maškrtku a buceeme pozerať telenovelu,teraz som sama doma,segra šla behať a zabudla vypnúť komp,dúfam že ma nezabije že som jej tu snorila v minimalizovaných stránkach,ups račej padám ahojte...
vlcica-podla mna ten rezen si kludne davaj hocikedy,ved to je normalne jedlo+zemiaky.neviem preco by si si ho mala davat len obcas..podla mna ziadne obmedzovanie co sa tyka toho rezna s kasou.
vcera:-(
R: banan, keksik
O: polievka
Olovr: ribezle, egrese, keksik
V: syr, uhorka, paradajka, platok sunky, keksik:-(