Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

vlcica-prasiatko

Ahoj poliewoocka, vdaka za rady. Tak ten rezen so zemiakovou kasou som si v nedelu dala vynimocne, rezen jem tak max raz za mesiac. Zemiaky som nejedla cely min.tyzden a vlastne ani maso.Snazila som sa ho nahradit tofu a inymi syrmy.
Moj jedalnicek vcera:
8.00 1 banan, kava bez cukru so skoricou(bez kavy neprezijem:))
10.00 obrovska porcia ovsenych vlociek(musli)biely jogurt
13.00 zeleninova polievka-husta
15.00 spagety s kuracim masom, kecupom a kukuricou
az o 20.00 som vyhladla, tak 1,5 grahamoveho rozka s natierkovym (smot.)maslom, pol cottage syra, velka paradajka, uhorka
este 2 nektarinky, namiesto sladkosti
Za cely den som vypila 2,2 litra cistej vody, mineralky, alebo repik.caju

poliewoocka

Depka, ak si tym myslela mna, prepac, ale ja JEM aj ked nie som uplne hladna a to, co zje trebars c-kicko, vlcica a chude prasiatko by aj mne vystacilo na tyzden:D cize ja NEPOTREBUJEM jest tolko jedla, mne "staci" aj ovocie a zelenina, najma teraz v lete. Ale ked som hladna, dam si, to je jasne. Jednoducho, nie som otrokom jedla, jem, ked mam chut, ked som hladna, a ked chcem vychutnavat:P

katarinka

tak sa pridam a som zvedava na nazory
r:2 toustove bezlepkove chleby, jeden s Lucinou a sunkou, druhy s polkou banana
sv:activia marhulova
o:zapecene zemiaky so zeleninkou, par cherry rajcat
sv:miska pohankovych vlociek so sojovym mliekoma a bananom
v: 4 ks sushi, 3 toust chleby so sojovou zmesou (sojove masko, lečo, kecup)
vsetko zvacsa Bio..a normalne porcie:)

etony

Dnes:
R:2 volske oka,1 rohlik
D:nektarinka,nanuk vodovy
O:jeden tanier koprovej polievky s rohlikom
Ol:nekratinka a jeden kolacik z pekarne
V:2 napychovane spize kuracie maso+syr.
Dnes som bola vonku nachodila asi 1 km no a mala som dve lizatka:D

pusate

depqa
podla mňa si preto depqa aby si tu deprimovala dievčatá,ktoré nemajú také šťastie,že zdedili tak ,,super-rýchly,,metabolizmus jak ty a pre svoju štíhlosť musia trpieť...ja,keby som sa tak napchávala a zjedla aj ,,koňa,,tak by som bola taká tlstá,že...uvedom si,že tvoje príspevky tipu ,,zjem aj koňa a som ako kostra,,dokážu niekoho poriadne naštvať a zdeptať od závisti!

DepQa

kokos..umieram keď čítam, že niektorí sa napchávajú ovocím iba plus občas čosi iné. také ovocie, na raňajky, také na obed, zelenina na večeru.
šak by som chciplo. zeleninu zjem maximálne ako prílohu k rezňu či kebabu.inak fast foody, donáška, reštiky, pizzerky, mamina kuchyňa. ale ja zjem aj koňa a vyzerám jak kostra.

c-kíčo

CHUDé PRASIATKO,TY SA Máš KED DOKážEš ZJESť NARAZ 300g orieškov,ja som nevládala ani 200gramový balík miš-maš....aj ty sa snažíš pribrať?a darí sa? lebo mne sa nedarí,ale snažím sa,no asi mám moc malý žalúdok...
8.00-zapekané musli čoko oriešok-plná miska zaliate mliekom,kapučíno.10.00cesnakový rožok a tekvicové semiačka cca 40g, 11.30-korneto extrém-karamel a banán, 14.00-obed,hrachová polievka s párkom a krajec chleba a 2 palacinky s džemom,nutelou a šlahačkou, 16.00 balíček 150g slaných praclíkov so segrou na poli. 17.30 zvolenský smot.jogurt-vanilka a 2marína keksy
19.00-večera-zapekaná cestovina so zeleninou a syrom a teraz sa napchávam hrozienkami v čoko-jogurt-mix:-D

bezdiety

ty brdo,niektoré jedálničky sú fakt pestré,to čo vy zjete za deň ,mne by stačilo na týždeň,no musím sa v stravovaní polepšiť

chude prasiatko

rano 7:00 dva krajce chlebíka salama a paradajka
okolo 9:10 čokoladovo karamelova zmrzlina
300gramov zmes orechov
11:15 rožok s medom
obed: 12:15 zemiaky s opečenou cibulou kuracie mäso a brusnicovy kompot
pri babke: plna miska hrachu z babkinej zahrady, kopu viničiek , banan a menšia porcia roštenky zvičajne mi zvišia z toho čo mali na obed,
večere: 17:15 praženica z troch vajec jeden rožok a jedna klobaska
neskor okolo 19:05 jogurt a šiška